Розкішне життя в центрі столиці: як виглядає маєток Олени Кравець. У Полякової та Кароль – скромніші

На тлі скандалу, який днями стався з зіркою "Кварталу" та телеведучою програми "Тихий вечір" Оленою Кравець стосовно витрачених державних коштів, багатьох зацікавило, як і де мешкає зараз актриса.

Олена Кравець, ім’я якої вже понад двадцять років звучить як символ українського гумору та акторської майстерності, здобула популярність та славу завдяки своєму неповторному таланту та бездоганній комічній грі.

Мрії здійснюються

Втім, на шляху до успіху вона не тільки вражала глядачів своєю акторською грою, але й витрачала величезну кількість енергії та наполегливості, щоб збудувати свій маєток мрії в одному з найдорожчих районів столиці.

Резиденція Олени Кравець, розташована на Лівому березі Дніпра, вражає своєю розкішшю та стилем. Мабуть, буде зайвим казати, що такого роду котеджні містечка закритого типу цілодобово охороняються і попасти на його територію без дозволу не можливо. Всього  таких, як у Кравець, маєтків там 17. Але стати мешканцем цього “кварталу” не просто, тому що, наприклад, оренда там коштує від 5000 доларів.

Відомо, що у містечку є великий басейн з морською водою і кожен власник будинку має до нього доступ. Родина Кравець, зрозуміло, не виключення.

Крім того, власний маєток артистки розташований у 50 метрах від Дніпра й у господарів є там своє паркомісце для яхти.

Як виглядає маєток Олени Кравець. Скриншот фото з відкритих джерел у мережі

Власне, будинок актриси площею приблизно 300 квадратних метрів побудовано загалом з дерева, має 2 поверхи: на першому кухня з вітальнею, а на другому кімнати дітей та Олени з чоловіком.

Як виглядає маєток Олени Кравець. Скриншот фото з відкритих джерел у мережі

У створенні дизайну свого будинку Олена Кравець активно брала участь, намагаючись втілити в ньому свої ідеї та індивідуальність. Великі сучасні зони відпочинку, ексклюзивні меблі та витончений інтер’єр роблять його особливим та неповторним.

Маєток Олени Кравець став справжнім символом успіху, а його вигляд — свідченням того, що мрії можуть здійснюватися, якщо в них вірити.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.