“На такого не можна покластися”: Інна Мірошниченко зізналась, що думала про свого чоловіка Тімура у минулому

Дружина відомого українського ведучого Тімура Мірошниченко Інна пригадала, що спершу подумала про свого майбутнього чоловіка. Зірка була впевнена, що відмовить йому.

Тімур Мірошниченко, відомий український ведучий і шоумен, не лише побудував успішну кар’єру, але й зумів створити разом із дружиною щасливу та міцну родину. Втім, як виявилось нещодавно, спершу обраниця знаменитості Інна Мірошниченко була невпевнена у своєму майбутньому чоловікові. Зірка визнала, що на перший погляд ведучий здавався їй ненадійним. Чому, зіркова дружина розповіла у новому дописі на своїй сторінці.

Мірошниченко про свого чоловіка

У соціальній мережі Інстаграм Інна Мірошниченко розповіла про свої спогади про початок стосунків із Тімуром Мірошниченком. Знаменитість пригадала, що спершу він здавався їй не тим чоловіком, якому б вона могла довіряти та на якого могла б покластись. Річ у тім, пригадує зірка, що він завжди був “занадто усміхненим”, що у жінки створювало враження, ніби той легковажний.

Інна Мірошниченко пригадала, яким було її перше враження від майбутнього чоловіка Тімура
Інна Мірошниченко пригадала, яким було її перше враження від майбутнього чоловіка Тімура

Крім того, пригадала дружина відомого українського ведучого, побачивши, який Тімур Мірошниченко красивий і комунікабельний, вона подумала, що у них нічого не вийде. Знаменитості здалось, ніби він занадто симпатичний і занадто всім подобається, аби подарувати їй сімейну впевненість у майбутньому та їхній парі. Втім, у голову Інни Мірошниченко прийшла думка – якщо вона не спробує, то ніколи не дізнається, чи дійсно з цим чоловіком неможливо побудувати майбутнього.

Інна Мірошниченко пригадала, яким було її перше враження від майбутнього чоловіка Тімура
Інна Мірошниченко пригадала, яким було її перше враження від майбутнього чоловіка Тімура

Дружина Тімура Мірошниченка зазначила, що рада, що спробувала побудувати з ним стосунки. Знаменитість зізналась, що отримала чудового чоловіка, з яким рада прожити все життя. Крім того, зірка зазначила, що між думкою про те, що її чоловік нібито ненадійний, і думкою про те, що йому таки варто дати шанс, минуло цілих 27 місяців. Інна Мірошниченко подякувала коханому за терплячість.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!