Донька Анастасії Заворотнюк вперше за довгий час розповіла про здоров’я онкохворої матері: “Стан стабільний”

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вже чотири роки бореться з важкою онкологічною хворобою. Весь цей час рідні акторки приховують подробиці лікування Заворотнюк та стан її здоров'я.

Про свій діагноз відома російська акторка Анастасія Заворотнюк дізналася у 2019 році, всього через кілька місяців після народження молодшої доньки. На той актрисі було вже 47 років та вона наважилася на вагітність за допомогою ЕКЗ. В Мережі довгий час ширилися чутки, що онкологія Заворотнюк напряму пов’язана зі штучним заплідненням. Та лікарі запевняють, що ЕКЗ не може спровокувати ріст ракових клітин, а ось сама вагітність може стати каталізатором для хвороби, якщо вона була вже наявною.

Як відомо, у актриси діагностували четверту стадію раку мозку. Після того, як стало відомо про її діагноз, Анастасія заворотнюк жодного разу не вийшла на зв’язок з публікою, а її рідні весь цей час не коментують подробиці лікування акторки.

Донька Заворотнюк розповіла про стан мами
Донька Заворотнюк розповіла про стан мами

Єдиною їз сім’ї Заворотнюк, хто хоч іноді може прокоментувати стан здоров’я акторки, це її старша донька Анна. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог і дуже рідко, та все ж може відповісти на питання про маму.

Так, нещодавно, відповідаючи на питання підписників Анна розповіла, що стан здоров’я її матері Анастасії Заворотнюк стабільний.

Не можу сказати, що все добре, але стан стабільний

, – запевнила Анна.

Донька Анастасії Заворотнюк повідомила нові подробиці про стан здоровʼя матері
Донька Анастасії Заворотнюк повідомила нові подробиці про стан здоровʼя матері

Варто відзначити, що хоча сім’я Заворотнюк не розповідає подробиці її лікування, та все ж всю інформацію приховати не вдається. Так, відомо, що Заворотнюк довгий час проходила лікування в США. Там їй зробили операцію на головному мозку та провели курс хіміотерапії. Наразі Анастасія знаходиться у власному домі у Підмосков’ї і регулярно їздить у приватну московську клініку на процедури. Відомо, що жінка проходить екстремальну імунну терапію і у неї досить гарна динаміка.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.