Допоки Санта Дімопулос ніжилася на Балі, Андрій Джеджула зустрівся з сином: Даніель сам приїхав до Києва

Андрій Джеджула образився на обох своїх дружин, коли ті вивезли за кордон його сина й доньку. Минуло 2 роки, і тато врешті зміг побачитися з 15-річним Даніелем, якого йому народила Санта Дімопулос.

Допоки Санта Дімопулос відкрила для себе Балі й захопилася цим місцем сили по-справжньому, її 15-річний син Даніель обрав зовсім інший вид відпочинку. Підліток подався до Києва та зустрівся зі своїм батьком Андрієм Джеджулою після 2-річної розлуки.

Санта на Балі, а Даніель з татом у Києві

Тату й сину було про що поговорити. Радісний шоумен навіть кілька днів не виходив на зв’язок із підписниками. Згодом з’явився в ефірі разом із сином. Андрій показав, як вони з разом із Даніелем куховарять. На плиті зайняті всі 4 конфорки. Все вариться, парує і шкварчить. Джеджула удавано бідкається:

“Цей чувачок їсть усе. Боюся, щоб не з’їв мене”.

Санта може бути спокійною – принаймні син нагодований. Переважна більшість підписників пораділи за тата, що врешті зміг побачитися з сином після такої тривалої розлуки. Але знайшлися й такі, що не зрозуміли, навіщо привозити дитину до Києва у наш час, коли є можливість перебувати за кордоном у безпеці.

Санта на Балі, а Даніель з татом у Києві

Даніель пояснив, що сам дуже хотів приїхати. Підліток веде власний Інстаграм, щоправда, англійською мовою. Він виклав у мережу світлини понівеченої російської техніки з Хрещатика, відзначивши, що саме через цих “дорогих визволителів” був змушений покинути батьківщину.

Санта на Балі, а Даніель з татом у Києві

Санта Дімопулос навідувалася до Києва у вересні з намірами виправити власні документи. Воліла, щоб у паспорті значилося, що вона Санта Ігорівна, а не Хрисанті Янісівна, як було зазначено раніше. Тоді вона Даніеля з собою не взяла, прихопивши лише 4-річну донечку Софійку.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.