Оля Полякова зізналася, що її донька Маша користується послугами магазинів для закоханих пар: “Я не знала”

Оля Полякова у новому випуску Ютуб-шоу "Дорослі дівчата" розповіла про свою дорослу доньку-бунтівницю Машу. Співачка зізналася, що підтримує доньку, незважаючи ні на що.

Маша Полякова – 18-річна донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчинка з дитинства прагне популярності і мріє стати співачкою, як і її мама. У підлітковому віці Маша була бунтівницею. Дівчина часто епатувала користувачів Мережі своїми сміливими знімками, лаялася у Мережі та інше.

Маша Полякова
Маша Полякова звикла до епатажу

У крайньому випуску шоу “Дорослі дівчата”, де Оля Полякова і Маша Єфросиніна обговорювали своє відношення до лайливих слів, співачка пригадала, як пішла на перший концерт своєї доньки Маші. У 16 років Марія разом зі своїми друзями створила панк-рок гурт “Шви” і на свій перший виступ дівчинка запросила свою зіркову маму. Оля Полякова зізналася, що була вражена, коли почула, що співає її донька. Так, тексти пісень були переповнені лайкою і нецензурною лексикою.

Крім того, Полякова розповіла, що її на той момент 16-річна донька Маша на концерт одягнула костюм прибиральниці, який придбала в магазині для дорослих.

От уяви собі, стоїть ця дівчинка, яка у с**с- шопі купила собі сценічний костюм. Вона вийшла у ньому на сцену і запросила маму на концерт

, – пригадала Полякова.

Полякова розповіла, що її донька Маша користується послугами магазинів для дорослих
Полякова розповіла, що її донька Маша користується послугами магазинів для дорослих

Співачка запевнила, що не знала про те, у яких магазинах купує собі речі її донька, а також не підозрювала, які пісні буде співати Маша.

Це був шок, якщо чесно. Але я своїх дітей завжди виправдовую, щоб вони не робили

, – зізналася Полякова.

Також співачка запевнила, що її донька Маша вже пережила період бунту і їй це більше не цікаво.

Ось, бачиш, вона хотіла епатажу. У неї така була бунтарська історія. Її зараз вже відпустило. Її вже не хочеться привертати до себе увагу таким чином.

, – запевнила Оля Полякова.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".