Ілона Гвоздьова вперше після маммопластики показала результат операції: з нульового розміру зробила третій

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова здійснила свою давню мрію і зробила маммопластику. Нещодавно Ілона вперше показала результат зробленої операції.

Про свої наміри збільшити бюст українська танцівниця Ілона Гвоздьова поділилася з прихильниками ще восени 2023 року. Хореографиня зізналася, що їй не подобається власне відображення у дзеркалі. Жінка все життя займається спортом, а на її підтягнуту фігуру та плоский живіт не вплинули навіть 2 вагітності та пологи. Та попри компліменти у свою адреса сама Гвоздьова мала претензії до своєї зовнішності. Жінка зізналася, що наважилася на збільшення бюсту, щоб знову відчувати себе жіночною і привабливою.

Як виглядала Ілона Гвоздьова до маммопластики

Операція по збільшенню бюсту відбулася наприкінці жовтня 2023 року. Лише через 2 місяці після цього Ілона наважилася показати результат свого перевтілення. Так, танцівниця знялася у рекламі одягу, де позувала у прозорій блузці і можна було розгледіти її бюст.

Танцівниця збільшила свої форми до третього розміру і вони виглядають досить природно і натурально.

Ілона Гвоздьова вперше показала результат маммопластики
Ілона Гвоздьова вперше показала результат маммопластики

Це відмітили і користувачі Мережі у коментарях. Ось, що пишуть фоловери:

  • “Не знаю, що ви там рекламуєте, але форми бомбезні”;
  • “Гарно! Хто, що б не казав, але їй пасує, дуже!”;
  • “Гарна! Мрії збуваються, на щастя”;
  • “Гарний образ”;
  • “Красуня”;
  • “Коли вже буде презентація, як було і як стало?”.

До слова, Ілона Гвоздьова не приховує, що думала про маммопластику не один рік. Танцівниця довго не могла наважитися на це, крім того, її чоловік був проти, аби вона лягала під ніж хірурга. Та все ж Гвоздьова вирішила робити так, як хочеться саме їй.

Варто відзначити, що така операція по збільшенню бюста обійшлася хореографині у 3-5 тисяч євро. Ілона зізнається, що після операції, коли вона спочатку побачила свої груди, а лише потім живіт, то вигунула, що це реально щастя.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.