Елітна квартира поруч з Президентом та маєток: Оля Полякова вперше розповіла про всю свою нерухомість

Її ім'я відоме кожному, хто стежить за світськими подіями та шоу-бізнесом. Оля Полякова — жінка, яка завжди була в центрі уваги, завдяки своєму таланту, енергії та неповторному стилю.

Оля Полякова: за завісою розкоші та успіху

Елітна нерухомість Олі Полякової. Фото: скриншот з Мережі

Всі ми звикли бачити її на сцені, в яскравих образах та в оточенні розкішного життя.Тому цілком зрозуміло, що багато кого цікавить питання стосовно її власної нерухомості, і виявилося, що ця жінка — далеко не бездомна.

Зазвичай зірки вдаються до приховування свого особистого майна, але Оля обрала інший шлях та часто демонструє в інстаграмі своїм шанувальникам заміський маєток на березі Дніпра у 80 км від Києва, неподалік затопленої Гусинської церкви. Там у родини своя сироварня, козяча та коняча ферми, парники й таке інше.

Віддалений від міського галасу, цей особняк став справжнім райським куточком для артистки. Чималий заміський маєток є не лише втіленням розкоші, а й місцем, де вона може знайти внутрішній спокій та гармонію.

А от про те, що серед її нерухомості знаходиться елітна квартира в самому центрі столиці на п’ятому поверсі будинку, що розташований навпроти Нацбанку по вулиці Інститутській, Оля майже ніколи не розповідає.

Правда, з’ясувалося, що через те, що будинок старовинний, у квартирі відбуваються усілякі негаразди: там періодично обвалюються стіни або протікає дах.

До початку повномасштабного вторгнення ходили чутки, що Полякова планує набудувати над своєю квартирою ще один поверх і навіть привозила туди архітекторів.

Відтоді, як Оля Полякова стала заміжньою за бізнесменом Вадимом Буряковським, матеріальних труднощів у зірки ніколи не було. Втім й сама співачка часто підкреслює, що завжди була ретельною та розумною у фінансових питаннях і за кожним її успішним виступом на сцені прихована не тільки зіркова кар’єра, але й розумна інвестиційна політика.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.