Тоня Матвієнко зізналась, скільки має заробляти Мірзоян, аби бути ідеальним чоловіком: “Я ощадлива дружина”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко заговорила про сімейний бюджет. Знаменитість чесно розповіла про те, скільки їй комфортно витрачати щомісяця.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, у нещодавньому інтерв’ю чесно розповіла про фінансову складову стосунків зі своїм чоловіком. Знаменитість висловилась про те, на що вони з Арсеном Мірзояном витрачають гроші у часи повномасштабної війни, а також зізналась, скільки б вона хотіла мати на витрати у спільному бюджеті.

Матвієнко про заробіток чоловіка

Зірка ніколи не приховувала, що у неї з чоловіком – справжня “італійська” родина. Вони легко можуть сказати одне одному, що їх дратує. Втім, є тема, через яку суперечок між закоханими не виникає ніколи. Це тема фінансів. Тоня Матвієнко зазначила, що і вона, і її чоловік приносять у дім гроші. Кожен має власний бюджет, щоправда у закоханих є спільна “шухлядка”.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, скільки хоче витрачати на місяць
Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, скільки хоче витрачати на місяць

Раніше, пригадує Тоня Матвієнко, її чоловік Арсен Мірзоян клав туди більше грошей. Втім, у часи повномасштабної війни знаменитість багато витрачає на донати, а тому у спільний сімейний бюджет вкладає дещо менше фінансів. Проте, зізналась співачка, їм із коханим і дітьми цілком вистачає коштів для проживання. Розповіла зірка і про те, яку суму вона б хотіла бачити у тій самій шухлядці, аби їй було комфортно жити.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, скільки хоче витрачати на місяць
Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, скільки хоче витрачати на місяць

За словами Тоні Матвієнко, грошей ніколи не буває багато, а тому важко назвати суму, яка б покривала всі потреби та бажання її родини. Втім, зірка назвала себе “ощадливою дружиною” і зізналась, що 50 тисяч гривень вистачило б на те, аби вона, чоловік і їхня спільна донька жили у комфорті.

Матвієнко розповіла, що ці гроші вона б витрачала на всі потреби – їжа, бензин, оплата школи, комунальні послуги та інші базові речі й навіть витрати на ті речі, які необхідністю назвати важко.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.