Потап повернувся в Україну з Європи і показав, з ким святкуватиме Новий рік: не з Каменських (Фото)

Відомий репер та продюсер Потап після того, як відсвяткував Різдво у Лондоні повернувся в Україну, де планує зустріти Новий рік з найріднішими для себе людьми.

Олексій Потапенко, відомий як Потап, останнім часом активно веде свою сторінку і Інстаграм, незважаючи на велику кількість критики у свій бік. Незважаючи на те, що в Україні триває повномасштабна війна і кордони для чоловіків закриті, репер регулярно виїжджає за кордон і ділиться цим у соціальних Мережах.

Так, ще кілька днів тому Потап перебував у Лондоні, саме там він зустрів Різдво. Та нещодавно артист повернувся в Україну, щоб відсвяткувати Новий рік з найріднішими людьми.

Так, у своєму Інстаграм-блозі Олексій опублікував фото з сином Андрієм від першого шлюбу з Іриною Горовою.

Новий рік вдома, з найріднішими

, – підписав знімок Потап.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати допис Потапа. Багато хто відмітив, що вихвалятися подорожами за кордон у такий час дуже цинічно. Фоловери вважають, що Потап має захищати країну на фронті.

Ось, що пишуть користувачі Мережі в коментарях:

  • “А потім назад у Майямі?;
  • “Вдома це де, у Лондоні?”;
  • “Чому не на фронті?”.

Та були й ті коментатори, які написали артисту кілька теплих слів:

  • “Дуже гарні, миру нам усім”;
  • “Андрій, вже такий дорослий, хай буде щасливим у житті”;
  • “Дуже гарний син”.

Нагадаємо, Потап став одним із небагатьох українських зірок-чоловіків, яких почали активно хейтити ще на початку повномасштабної війни в Україні. Так, 24 лютого 2022 року артист знаходився у Іспанії разом зі своєю дружиною Настею Каменських. Дізнавшись про події в Україні, репер вирішив не повертатися на Батьківщину, а перечекати до більш спокійних часів. Так, з того часу Потапа називають втікачем та зрадником, незважаючи на те, що артист весь цей час активно займається благодійністю і волонтерством.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.