Зірки роз’їхалися з Києва на Новий рік: Решетніки подалися на Івано-Франківщину, Цибульська – на Волинь

Різке зниження корпоративів надало можливість зіркам урешті провести новорічну ніч у колі сім'ї. Та вдома дехто не засидівся. Рвонули за межі столиці, щоб добряче посвяткувати.

Наталка Денисенко

Актора зустріла Різдво лише з 6-річним синочком Андрійком, оскільки батьки поїхали до Польщі, а чоловік служить в ЗСУ. Та на Новий рік ситуація кардинально змінилася. Наталка разом з Андрійком-молодшим подалася на зустріч з Андрієм-старшим.

Зірки зустріли Новий рік не в Києві

Заради об’єднання родини довелося їхати аж до Одеси. Коли Денисенко дізналася, що Фединчика відпустили на один день, то миттю спакувала валізи. Пощастило зустріти Новий 2024 рік у повному складі, від чого усі троє неабияк тішилися.

Григорій Решетнік

Про наміри поїхати за межі Києва сповістила дружина телеведучого Христина. 2024-ий рік родина вирішила зустріти у батьків у Івано-Франківську. Тож, зібравши трьох синів, вирушили в далеку дорогу автомобілем.

Зірки зустріли Новий рік не в Києві

Попервах хлопчики поснули й дали можливість батькам трішки побути в тиші й спокої та продумати святкове меню – м’ясо, олів’є. Та коли прокинулися, тут уже всім стало весело. Жінка навіть поскаржилася в Інстаграм-сторіз:

“Подорож далека з трьома хлопцями – нелегка справа, але я тримаюся”.

Оля Цибульська

Співачка з сином Нестором вирішила відзначити Новий рік на Волині. Санаторій розташований на території заповідника, тож довкола гарна природа й тиша. Тут навіть Інтернет далеко не всюди бере.

Зірки зустріли Новий рік не в Києві

Новорічне бажання в 0 годин Оля загадала, перебуваючи в басейні з келихом шампанського в руках. А вже наступного дня почалися активні вправи на лікувальних процедурах та тренажерах.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.