Тіна Кароль, Катя Осадча та інші зіркові матусі зізналися, що не планували вагітність: доля вирішила за них

Для багатьох жінок вагітність – це Божий дар. Та часто жінки стають мамами, не планувавши того. Таких жінок багато й серед представниць українського шоу-бізнесу.

Бути мамою – велике щастя для кожної жінки. Сучасні жінки відповідально відносяться до материнства та планування вагітності. Та бувають випадки, коли 2 смужки на тесті з’являються дуже несподівано і повністю змінюють життя майбутньої матусі. Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих жінок, які стали мамами несвідомо.

Оля Полякова

Полякова розповіла про поповнення у сім'ї
Зіркові матусі зізналися, що не планували вагітність: Оля Полякова

Мама двох дітей Оля Полякова ніколи не приховувала, що її старша донька Маша була незапланованою дитиною. Співачка завагітніла не в шлюбі, а коли вона виходила заміж, то була вже на 4 місяці вагітності. У програмі “Дорослі дівчата” Полякова пригадала, як вона побачила 2 смужки на тесті і була в шоці та паніці. А ось чоловік Полякової Вадим Буряковський зрадів, коли дізнався, що його обраниця вагітна.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показалась у новому образі
Зіркові матусі зізналися, що не планували вагітність: Тіна Кароль

Тіна Кароль також йшла під вінець вагітною. Співачка зізнається, що коли виходила заміж, то спеціально обрала сукню вільного крою, щоб приховати округлий живіт. І хоча вагітність для Тіни була незапланованою, але стала дуже бажаною. Зараз Тіна зізнається, що її син – головна людина в її житті.

Катя Осадча

Катя Осадча показала інтер'єр житла
Зіркові матусі зізналися, що не планували вагітність: Катя Осадча

Катя Осадча – багатодітна мама. Телеведуча завжди говорила, що любить дітей і мріє мати велику родину. Не так давно, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Катя вперше зізналася, що сини народжені у шлюбі з Юрієм Горбуновим були незаплановані. Так, телеведуча припустила, що може ще раз стати мамою, адже може знову побачити незаплановані 2 смужки.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна поділилась виглядом до та після макіяжу
Зіркові матусі зізналися, що не планували вагітність: Маша Єфросиніна

У Ютуб-шоу “Дорослі дівчата” українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що її старша донька Нана була незапланованою дитиною. Ба більше, за словами Маші, вона дуже засмутилася і була в паніці, коли побачила 2 смужки на тесті. Так, Єфросиніна пригадала, що тоді її кар’єра тільки розгоралася, вона жила на зйомній квартирі зі своїм майбутнім чоловіком Тимуром Хромаєвим і навіть не думала про сім’ю та дітей. Та доля вирішила по-іншому. Зараз Єфросиніна запевняє, що не уявляє своє життя без старшої доньки.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.