Весело минуло свято у родинах Решетніка, Осадчої, Ребрик та Дантеса: діти з дорослими склали живі пірамідки

Новорічні свята для дітлахів – це справжня казка. От і намагаються батьки влаштувати для дітей свято. А тут якраз пірамідовий флешмоб став у пригоді. Хто почав першим, незрозуміло, та всі підхопили.

Новорічно-різдвяні свята підштовхують дітей і дорослих веселитися у родинному колі досхочу. Якщо є маленькі дітки, приготувати смачні наїдки замало. Дітлахам хочеться ще й розваг. От і пішла зірковими родинами мода на складання пірамідок із маленьких та великих членів сім’ї.

Григорій Решетнік

У родині підростає троє синів – Іван, Дмитрик і Сашко. Тож вирішивши на Різдво загадати заповітне бажання, яке одне у всіх українців, сім’я ще й провела веселий обряд. Почали з найменшого члена родини, який поклав голівку на подушку. За ним пішли старші брати, які перед тим, як скластися пірамідкою, не забували поцілувати рідну людину. За дітьми в кадрі з’явилася мама. А завершив забудову піраміди-бажання глава родини.

Лілія Ребрик

У родині ведучої та хореографа Андрія Дикого дещо змінили порядок викладання голівок на подушку. Започаткував флешмоб татусь, потім – донечки. А на верхівці опинилася матуся. І це зрозуміло. Берегиня сімейного вогнища нині виношує третю дитинку, тож найближчим часом розваги з пірамідкою доведеться оновлювати вже для п’ятьох.

Катерина Осадча

У родині телеведучих діяли строго по старшинству. Фундамент піраміди склав тато Юрій Горбунов, далі ми бачимо голову Каті Осадчої, сина Івана та найменшого Данилка. Всі традиції збереглися – спочатку поцілунок попереднього члена сім’ї, а вже потім укладання голівки.

Володимир Дантес

Не маючи власних дітей, співак зустрів свята з малечею Даші Кацуріної. Вирішили трішки виділитися з загальної маси. Тому побудували не вертикальну піраміду. До того ж ніхто нікого не цілував. Навпаки зі сміхом колупалися пальцем у носі. Ось така альтернатива вийшла.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.