Зірковий бебі-бум 2023-2024: Алла Костромічова, Наталія Могилевська, Саша Бо та інші новоспечені матусі

Українські зірки, які наважилися народити діток у 2023-2024 році. Хтось став мамою вперше, хтось вже втретє, але щоразу це гучна та незабутня подія. 

Навіть у період миру деяким жінкам складно наважитися на вагітність, незалежно від того, чи це друга дитина, чи жінка планує стати мамою вперше. А в умовах війни, це питання стає ще складнішим і часто відкладається на потім. Проте, навіть у цей буремний час, деякі зірки українського шоу-бізнесу обирають поринути з головою в материнство.

Алла Костромічова

Найзнаменитіша українська модель Алла Костромічова, з якою співпрацювали відомі бренди як: Armani, Christian Dior, Louis Vuitton та інші, поділилася з підписниками новиною, що стала мамою вдруге. Влітку 2023 року Алла народила дівчинку, яку разом з чоловіком назвали Авророю. Також у моделі є 8-річний син Сальваторе.

Наталія Могилевська

48-річній співачці та телеведучій Наталії Могилевській ледь не щомісяця приписували вагітність. Сама артистка ніколи не приховувала своє бажання стати мамою, але стверджувала, що зараз це не на часі. Проте нещодавно зірка дійсно ошелешила своїх шанувальників, ставши мамою аж двічі. Наталія наважилася вдочерити двох дівчат, трьох та дванадцяти років, але допитливим журналістам співачка доньок показувати не захотіла.

Наталія Могилевська стала мамою двох дівчат
Наталія Могилевська стала мамою двох діачат

Джамала

Зовсім нещодавно популярна українська співачка Джамала поділилася з шанувальниками фото, де вона при надії. Це вже третя вагітність знаменитості. Вперше зірка стала мамою у 2018 році та фанати памʼятають, що Джамала не покидала сцену ледь не до самих пологів. Сьогодні співачка зізналася, що по-іншому сприймає цю вагітність і дуже очікує на малюка.

Саша Бо

Україномовна блогерка мільйонниця Саша Бо восени 2023 року повідомила підписникам, що втретє стала мамою, народивши дівчинку. Хоча впродовж вагітності Олександра зізнавалася, що має певні проблеми та не завжди добре себе почуває, крихітка Віра народилася вчасно та здоровою.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.