У Потапа нова фаворитка замість Каменських: молода, накачана, звати Катериною — ось, чому він вдома не живе

Потап в черговий раз покинув країну та чкурнув за кордон. Що шукає відомий репер та продюсер на чужині? Що та кого покинув він у рідному краї? Спробуємо розібратися.

Олексій Потапенко вже тривалий час піддається земляками нищівній критиці стосовно того, що в найтяжчі часи російської навали на Україну він просто втік за кордон. Для багатьох такий вчинок людини, яка себе завжди позиціювала як сміливу та круту особистість, став суцільним розчаруванням. Деякі поціновувачі його таланту й навіть колеги відкрито засудили за це Потапа.

Але сам Олексій настільки впевнений у своїй правоті, що, здається, просто не сприймає всього хейту, що на нього навалюють.

“Незважаючи на багато ненависті та негативу, що зустрічаємо по шляху, ми продовжуємо прагнути нових вершин і не дозволяємо перешкодам затримати нас”, – констатує співак.

Не відомо як, але він примудряється у сучасних умовах роз’їжджати по всьому світу.

Наприклад зараз він, судячи з його постів в інстаграмі, знаходиться у Латинській Америці, точніше — у Колумбії. Пояснює продюсер свої поїздки тим, що він просто зобов’язаний використати шанс, який йому випав, щоб не просто познайомитися з новою для нього культурою, а й мати можливість створювати нові хіти та відкривати молоді таланти.

Тут потрібно зазначити, подейкують, що таке творче відрядження музикант здійснює без своєї музи та дружини Насті Каменських. Причини цього не відомі, хоча вірогідно — у пошуках новизни, Потап обрав собі нову фаворитку, на ім’я Катерина, якою захопився по-справжньому скоріш за все як продюсер.

Молодий талант, на який звернув свою увагу продюсер ПотапАле вже зараз його шанувальники загадуються над питанням, чи немає загрози розриву стосунків композитора з законною дружиною?

Та хоч би що там було, вірні фанати продовжують підтримувати Потапа. Особливо після того, як він презентував нову пісню “Дочекайся”, яку присвятив українським жінкам, чоловіки яких закривають собою Україну та боронять рідну землю.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.