“Чи народила я? Так!”: співачка Настя Каменських зробила сенсаційне зізнання, поки немає Потапа

Співачка та поп-діва української естради Настя Каменських завжди знаходиться під мікроскопом уваги своїх прихильників. Останнім часом, фанати часто поширюють чутки про її можливу вагітність.

Інтернет завжди гуде від чуток про знаменитостей. Навіть незначні та банальні події можуть перетворитися на світову сенсацію. І коли йдеться про зірок шоу-бізнесу, підозри та плітки швидко набирають обертів.

Знаменита українська співачка Настя Каменських завжди була в центрі уваги публіки, з самого початку своєї карʼєри та довгий час тримала своє особисте життя в таємниці. Її прихильники не мають чіткої картини про те, що відбувається у її особистому житті, що лише збільшує підозри та обговорення. Варто Каменських лише вдягнути оверсайз, вердикт публіки очевидний — вагітна.

Настя Каменських заінтригувала круглим животиком
Настя Каменських заінтригувала круглим животиком

Сама артистка інколи жартує на цю тему, що лише підтримує та збільшує хвилювання серед фанатів. Її повідомлення та заяви у соціальних мережах можуть бути розглянуті як натяки на вагітність, навіть якщо вони не мають під собою реальних підстав. Нещодавно у своєму ТікТоці артистка опублікувала гумористичне відео, чи народила вона всіх тих дітей, якими була вагітна останні пʼять років. Шанувальники посміялися разом із зіркою, але пильнувати за улюбленицею публіки не перестали.

Настя Каменських ошелешила фанатів новиною про поповнення
Настя Каменських ошелешила фанатів новиною про поповнення

Звичайно, найкращим джерелом інформації про стан здоров’я та особисте життя будь-якої знаменитості є сама зірка. Якщо Настя Каменських буде готова поділитися цією інформацією, вона зробить це в першу чергу самостійно. А поки що, хай фанати продовжують слідкувати за її творчістю та підтримувати, незалежно від того, чи стане вона матір’ю найближчим часом, чи обере бути карʼєристкою.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.