Оля Полякова руки Олегу Виннику не подасть: не через від’їзд, а за борг у 150 тисяч євро

Оля Полякова сповістила, що не подасть руки Олегу Виннику. Таке кепське ставлення до артиста-втікача у співачки не через його втечу з країни у скрутний час. У всьому винні гроші.

Ще під час зустрічі довоєнного Нового року 2022 Оля Полякова та Олег Винник заспівали дуетну пісню “Длинноногое счастье”. Робота над кліпом на цю композицію просувалася швидкими темпами.

Прем’єра відеоряду мала відбутися 8 березня. Але 24 лютого почалося повномасштабне вторгнення, і Винник кудись безслідно зник. Співачці не залишалося нічого іншого, як переробити трек українською.

Олег Винник кинув Олю Полякову на великі гроші

Тепер це вже була пісня “Чарівні Очі”. За словами виконавиці, в неї є всі права на використання композиції. От тільки велика інвестиційна компанія вклала у виробництво кліпу на цю мелодію 150 тисяч євро.

Вочевидь, там мали бути рекламні кадри. Натомість вийшов пшик. Оскільки дістатися до Винника, який нині перебуває у Німеччині, спонсори не можуть, то вже 2 роки поспіль тероризують команду Полякової із вимогою повернути витрачені на дует гроші, сповіщає “Музвар“.

Олег Винник кинув Олю Полякову на великі гроші

Кошти брали удвох, а вирулювати зі складної ситуації Олі доводиться самотужки. З цього приводу артистка записала гнівне відео, в якому привселюдно насварила колегу, який самоусунувся від виконання взятих на себе зобов’язань:

“Я б не потисла руки Олегу Виннику. Не тому, що він втік чи не втік. Це, знаєте, діло кожного. Хоча, таке собі діло. А тому, що він мене підставив”.

Відео, за словами Полякової, вийшло дуже крутезне. Та коли настав час вирішувати його долю, напарник по дуету зник із радарів і не подавав жодних ознак до діалогу. Час від часу про Олега з’являються різноманітні чутки в українському інфопросторі.

Подейкують, що він мешкає у Берліні. За 2 роки великої війни Винник дав лише одне інтерв’ю, намагаючись пояснити причини виїзду з України та розповідаючи про стан здоров’я. Та відповідей на питання, які їх цікавили, фанати співака так і не отримали.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.