Трагічна історія кохання Насті Каменських: з ким співачка зустрічалася до весілля з Потапом

Настя Каменських — ефектна і талановита дівчина. Рік тому вона вперше вийшла заміж за свого колегу по дуету Олексія Потапенка. Але була в житті Насті і інша любов, історія якої закінчилася вельми трагічно.

Кілька днів тому Настя Каменських і Потап відзначили першу річницю свого шлюбу. За їхніми стосунками кілька років пильно стежили шанувальники дуету, хоча пара довгі роки вміло приховувала свої почуття один до одного.

Але була у Насті ще одна історія кохання, про яку дівчина не любить розповідати. В юності у неї було кілька романів з чоловіками постарше, але вони не закінчувалися нічим серйозним. Каменських завжди переживала, що вона виконувала роль лише аксесуару для багатих залицяльників.

Можливо, саме тому дівчина почала зустрічатися зі своїм одногрупником Володимиром Дятловим. Молоді люди кілька років були просто друзями, але незабаром усвідомили, що між ними витає щось більше.

Настя Каменских и Владимир Дятлов
Настя Каменських і Володимир Дятлов

Настя і Володимир були щасливими і закоханими, поки один трагічний день не став переломним в їхніх відносинах. Пара їхала в машині разом з сім’єю Дятлова. Автомобіль потрапив у страшну аварію, в результаті якої загинули батьки і одна з сестер Володимира. Настя тоді дивом залишилася жива і обійшлася невеликим ушкодженням ноги.

Після ДТП хлопцеві довелося переїхати до Миколаєва, де на самоті жила його бабуся. Але пара вирішила продовжити свої стосунки на відстані.

Настя Каменских и Владимир Дятлов
Настя Каменських і Володимир Дятлов

Закохані часто приїжджали один до одного, але все ж кілометри між ними дали про себе знати. Настя стала знаменитою і Володимир почав підозрювати її в зрадах. Конфлікти і сварки призвели до розставання в 2009 році. Співачка складно переживала той період і повністю занурилася в роботу.

Але час і ситуації, пережиті разом, не дозволили Дятлову і Каменських припинити відносини назавжди. Пара продовжує підтримувати один одного, вони навіть зустрічаються в дату аварії, щоб провести разом цей день пам’яті.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.