Колишній чоловік Юлії Началова залишився без копійки і пішки повертається з Латвії у Росію

Колишній чоловік Юлії Началової, екс-соліст групи "Прем'єр-Міністр" Дмитро Ланський на час карантину не встиг виїхав з Латвії до закриття кордонів. У чужій країні у музиканта закінчилися гроші і він вирішив повертатися додому пішки.

Колишній учасник групи “Прем’єр Міністр” Дмитро Ланський був першим офіційним чоловіком співачки Юлії Началової.

Пара прожила разом лише три роки, але саме його рідні Юлії вважають винуватцем її проблем зі здоров’ям. Дівчина намагалася худнути і виглядати краще для коханого чоловіка, а в результаті отримала складну форму анорексії.

Незабаром після розлучення Ланський одружився вдруге, у нього народилися дві дочки. Разом з родиною в березні місяці музикант вирішив відвідати Юрмалу, Латвія. 14 березня в країні закрили кордони, і Дмитро з дружиною і дітьми не встиг повернутися додому.

Вони зняли будиночок біля лісу, де провели час на самоізоляції. Артист намагався працювати дистанційно — писати музику для фільмів та серіалів, але замовлень практично не надходило.

Коли Дмитру запропонували роботу в Москві, він відразу ж погодився, адже його родина залишилася практично без копійки. Так як кордони все ще залишаються закритими, Ланський із сім’єю вирішили повернутися додому шляхом справжніх мандрівників.

Як пише видання “7 днів”, він “подолає десятки верст з наметом і рюкзаком, потім поїде автостопом, на якомусь етапі шляху йому допоможуть друзі”. Деякі джерела повідомляють, що план музиканта вже спрацював, і він з сім’єю нарешті перебуває вдома.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.