54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Протягом всієї кар’єри співачки про неї не припиняють говорити на усіх платформах, що лише додає їй популярності. Здається, поп-діва не проти цього й іноді сама майстерно провокує поширення різноманітних чуток про своє власне життя.

Втім, сьогодні поговоримо про достеменно відомі факти з біографії легенди української естради Ірини Білик.

6 квітня артистці виповнилось 54 роки. На її піснях виросли покоління українців і зараз вона багатьом з молодих співаків відкриває дорогу на музичний Олімп.

Факт перший

Артистка стала першою з українських зірок, хто на високому рівні відкрито підтримала ЛГБТ спільноту: у 2017 році на День боротьби з гомофобією випустила пісню “Не ховай очей”.

Факт другий

Білик попала в базу “Миротворець” через те, що у 2014 році співала у Москві на Дні народження російського співака Бориса Моїсеєва, а у 2015 році побувала у Криму на весіллі подруги. Відомо також, що вона у 2021 році співала для Олександра Лукашенка. Втім у лютому 2022 року вона одна з перших відкрито засудила дії росії в Україні і стала перекладати свої російскомовні хіти українською, їздити з концертами, збираючи кошти для нашої армії.

Факт третій

Поп-діва мала 4 цивільні шлюби та один офіційний. У відносинах з продюсером Юрієм Нікітиним вона мріяла народити дитину, але чоловік не був готовим до цього.

Її первісток Гліб з’явився у 1998 році від стосунків з манекенником Андрієм Оверчуком.

Дмитро Коляденко та Дмитро Дікусар стали наступними цивільними чоловіками Ірини.

У 2015 році Білик уклала офіційний шлюб з російським фотографом Асланом Ахмадовим. Завдяки сурогатному материнству у пари з’явився син Табріз.

Як стало відомо, після широкомасштабного вторгнення росії в Україну ці стосунки зійшли нанівець.

Факт четвертий

Народна артистка тричі лягала під ніж хірурга для зміни своєї зовнішності, бо завжди прагнула досконалості в усьому і не задовольнялась тим, що подарувала їй природа. Вона поправляла очі, ніс, овал обличчя та форму губ.

Популярне

Схожі статті

Це нереально смачна намазка на бутерброди: ікра з моркви. Оригінальний, швидкий та напрочуд бюджетний рецепт

Приготуємо ароматну ікру з моркви, яка стане улюбленою закускою у вашій родині. Повірте, ця смакота складе гідну конкуренцію навіть кабачковій ікрі.

Святковий салат “Журавушка”: в радянських кафе він був найдорожчим. Нереальна смакота з простих інгредієнтів

Цей салат чудово пам'ятають ті, хто за радянських часів хоч раз відвідував їдальню чи кафе. Салат "Журавушка" коштував найдорожче, тому його могли замовити не всі. Тепер є можливість спробувати.

Червона помада та короткий топ: Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Катерина Осадча поділилась архівним фото з початку своєї кар'єри. Телеведуча показала, який вигляд вона мала у 2005 році, коли стартувала програма "Світське життя".