Дружина Володимира Остапчука прокоментувала прохання телеведучого пройти психологічну експертизу

Олена Войченко розкрила нові подробиці скандального розлучення з екс-чоловіком Володимиром Остапчуком.

Розлучення телеведучого Володимира Остапчука з екс-дружиною Оленою Войченко мирним вже точно не назвеш. Уже кілька місяців пара обмінюється публічними образам і звинуваченнями на адресу один одного.

Так, кілька днів тому шоумен подав запит у службу опіки на психологічну експертизу його колишньої дружини. Сама ж Олена заявила, що не може відмовити від проходження даної процедури, так як це офіційний запит.

Вона також поскаржилася, що її колишній чоловік розповідає дітям, що зовсім скоро у них буде нова мама краще, ніж вона. Нагадаємо, що недавно Володимир Остапчук офіційно презентував свою нову кохану. Нею виявилася нотаріус Христина Горняк.

Владимир Остапчук с экс-женой Еленой, дочкой Эмилией и сыном Эваном
Володимир Остапчук з екс-дружиною Оленою, дочкою Емілією і сином Еваном

Зараз Олена Войченко готується пройти психологічну експертизу, щоб відстояти своє право спілкуватися з сином і донькою і виховувати їх. Володимир Остапчук прокоментував своє рішення тим, що колишня дружина називала його неврівноваженим, тому він і вирішив, що вони обидва повинні пройти процедуру, щоб розставити всі крапки.

“Жодним чином я не хочу ні забирати діток, ні робити з цього якісь гучні речі. Просто це юридична буква, яку я вирішив зробити. Так само, як і Олена”, — прокоментував телеведучий.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.