Стало відомо, хто стане новим героєм шоу “Холостяк” цього року: український красень з непростою долею

Знаменитий телеведучий Григорій Решетнік анонсував новий сезон шоу "Холостяк", яке не тільки зовсім скоро повернеться на екрани, а я представив красеня, за серце якого будуть боротися дівчата.

Шоу “Холостяк” стало справжнім феноменом телевізійного світу, завойовуючи серця українських глядачів. Кожен новий сезон цієї програми – це захоплива подорож у світ пошуку кохання, в якій 15 дівчат змагаються за увагу та серце одного чоловіка.

Це шоу не лише розкриває перед глядачами емоційні й загадкові історії кохання, але й дає можливість молодим людям знайти справжнє щастя та побудувати міцні відносини. Для деяких учасниць “Холостяка” проєкт, це єдиний шанс підкорити медійний простір, а для інших – це можливість знайти щире кохання, яке так довго шукали.

Холостяк став найромантичнішим проєктом українського телебачення
Холостяк став найромантичнішим проєктом українського телебачення

Знаменитий ведучий Григорій Решетнік анонсував у своєму Facebook повернення одного з найромантичніших шоу країни на телеекрани. І на цей раз головним героєм “Холостяка” стане хлопець зі складною долею – 28-річний Олександр Будько, відомий як “Терен”.

Григорій Решетнік анонсував новий сезон шоу Холостяк
Григорій Решетнік анонсував новий сезон шоу Холостяк

Саша, який є молодим блогером та громадським діячем, в 2022 році він віддав свою молодість добровольцем на фронт, де брав участь у захисті України від російських загарбників. Він отримав серйозне поранення, через яке втратив обидві нижні кінцівки. Однак навіть ця складна доля не зламала Олександра, і він готовий боротися за своє щастя, навіть на очах всієї країни.

Олександр Терен згоден бути 13-м Холостяком
Олександр Терен згоден бути 13-м Холостяком

Анонс нового сезону “Холостяка” з Олександром Тереном у головній ролі викликав ентузіазм серед шанувальників програми. У коментарях під записом Решетніка активно обговорюють його вибір та з нетерпінням чекають на початок нового емоційного шоу.

Цей проєкт став не лише майданчиком для зустрічі нових людей, а й символом сили, любові та надії. Його багатосезонна історія вражає та надихає, доводячи, що справжнє кохання не знає перешкод і може з’явитися у найнеймовірніший моменти життя. Хтось відноситься до “Холостяка” з недовірою, інші ж навпроти, вважають участь у проєкті можливістю знайти справжню любов.

Популярне

Схожі статті

Як Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого чоловіка Євгена Огіра: допомагає чи утримує брата Вені?

Світ шоу-бізнесу часто приховує багато таємниць, і особисте життя знаменитостей завжди викликає інтерес. Тіна Кароль — не виключення, тому що й в її житті є невідомі сторінки. 

4 рази одружений, 3 – розлучений: Іво Бобул щиро розповів про невірних дружин та одну підступну тещу

Український співак Іво Бобул, відомий не лише своїм бархатистим голосом і численними хітами, а й бурхливим особистим життям. Чотири шлюби та три розлучення — це історія, яка говорить сама за себе.

Ідеальна сімейна вечеря: курячі стегна з овочевим рагу у духовці готую за цікавим рецептом від шеф-кухаря

Курячі стегна з овочевим рагу — це чудовий варіант для смачного та ситного обіду або вечері. Поєднання соковитого м'яса, обсмаженого до золотистої скоринки, із запеченими овочами вам сподобається.