Надя Дорофєєва опинилася в одному купе з новим чемпіоном світу з боксу: “Коли пощастило з сусідом у потязі”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва неочікувано опинилась в одному потязі з відомим спортсменом. Як знаменитість поставилась до такого сусідства?

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, як і більша частина її колег, у період повномасштабної війни не зупиняється. Знаменитість активно продовжує займатись своєю професійною діяльністю, а тому часто подорожує різними містами й навіть країнами.

Останнім часом зірки все частіше обирають українські потяги для своїх переміщень. Так сталось і у випадку Наді Дорофєєвої. Втім, по сусідству від себе вона виявила не звичайного гостя Укрзалізниці, а професійного боксера й чемпіона світу Дениса Берінчика.

Дорофєєва показала сусіда

Про це відома українська співачка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі Надя Дорофєєва показала світлину, яку зробила та опублікувала зі згоди спортсмена та натякнула, що такому сусіду вона особливо рада.

Українська співачка Надя Дорофєєва показала свого сусіда в потязі – спортсмен-боксер
Українська співачка Надя Дорофєєва показала свого сусіда в потязі – спортсмен-боксер

На фотографії можна було побачити усміхненого Дениса Берінчика, який тримав у руках свій чесно виборений пояс чемпіона. Спортсмен уважно дивився у камеру, а на його обличчі можна було побачити сліди бою. Втім, це не засмутило професійного спортсмена.

Надя Дорофєєва зазначила в описі до нової фотографії на своїй Інстаграм-сторінці, що їй пощастило з сусідом у потязі, а також привітала Дениса Берінчика з його перемогою в останньому бою за пояс чемпіона.

Українська співачка Надя Дорофєєва показала свого сусіда в потязі – спортсмен-боксер
Українська співачка Надя Дорофєєва показала свого сусіда в потязі – спортсмен-боксер

Нагадаємо, що днями відомий український боксер Денис Берінчик став абсолютним чемпіоном боксу у легкій вазі. За звання він змагався з мексиканцем Наваррете. Поєдинок було завершено на 12-му раунді, після чого судді віддали перемогу українцю.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.