Справа у кар’єрі, чи у здоров’ї? Чому Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Даша Астаф’єва не мають дітей

Чимало українських артисток, яким вже під 40, мають чоловіків та не мають дітей. Чому Настя Каменських, Надя Дорофєєва і Даша Астаф'єва не поспішають народжувати?

Для деяких жінок материнство – сенс їхнього життя. В цей же час інші жінки свідомо відмовляються від народження дітей і вважають, що без них краще. Також є такі, які мріють стати мамою, але мають проблеми зі здоров’ям. А хтось, в погоні за успішною кар’єрою не має часу на материнство.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало жінок, які у свої 30+ років ще не народили.

Настя Каменських

Настя Каменських показала свій розкішний будинок, який їй подарував чоловік
Чому Настя Каменських не має дітей

37-річна співачка Настя Каменських ніколи не приховувала, що мріє стати мамою. Коли у 2019 році Настя вийшла заміж за Потапа, вона неодноразово говорила в інтерв’ю, що планує народити найближчим часом і вже над цим працює. Та йшли роки, а Каменських так і не оголошувала про вагітність.

Зараз співачка уникає питань журналістів про дітей. Співачка говорить, що якщо вона завагітніє, то відразу про це розкаже, а зараз їй нічого коментувати. З огляду на це, прихильники співачки припускають, що вона, або її чоловік Потап можуть мати проблеми з репродуктивним здоров’ям.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва розповіла про стосунки з дітьми Кацуріна
Чому Надя Дорофєєва не має дітей

34-річна співачка Надя Дорофєєва наразі одружена вдруге, але дітей вона не має ні від першого, ні від другого чоловіка.

Надя прожила 7 років у шлюбі з Дантесом, тоді подружжя не приховували, що дітей вони не хочуть. У 2023 році Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Мішу Кацуріна, який має двох маленьких дітей від першого шлюбу. Так, Дорофєєва зараз часто проводить час з дітьми чоловіка і зізнається, що вже готова й сама народити.

Та чи скоро Надя наважиться на вагітність, не відомо. Зараз співачка повністю зайнята розвитком своєї кар’єри.

Даша Астаф’єва

Астаф'єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці
Чому Даша Астаф’єва не має дітей

38-річна співачка Даша Астаф’єва зізнається, що був період в її житті, коли вона дуже хотіла завагітніти на народити. Даша ніколи офіційно не була заміжньою, тож в якийсь момент вона навіть задумалась про штучне запліднення. Втім, пізніше Даша зрозуміла, що дитині потрібні і мама і тато, тому не наважилась на цей крок.

Зараз Даша знаходиться у стосунках з молодшим на 17 років чоловіком. Дівчина зізнається, що наразі вони не планують дітей.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.