Сергій Тігіпко став татом увосьме: третя дружина народила банкіру донечку після 3 синів. Як виглядає немовля

Напевно, серед українського політикуму знайшовся чоловік, що став найбагатодітнішим татом. Днями в Сергія Тігіпка народилася донечка, яка стала восьмою за ліком дитиною.

Третя дружина Сергія Тігіпка поділилася в мережі радісною новиною. Якраз у День дітей, 1 червня, Алла Зіневич стала мамою вчетверте. Після трьох синів жінка народила врешті донечку.

Для татуся Сергія це вже восьма дитина, оскільки у першому шлюбі має доньку. А в другому колишній віцепрем’єр навідувався до пологового будинку тричі. Алла розкрила ім’я, яке батьки дали дитині – Юліанна.

У Сергія Тігіпка народилася восьма дитина

Про те, що стала мамою, Зіневич замовчувала кілька днів, та потім не змогла тримати цю радісну подію в собі й сповістила підписникам Інстаграму. Народжувала Алла в медичному центрі “Лелека”, де наприкінці травня Джамала стала мамою втретє.

Певно, у пологового будинку гарна аура, раз жінки тут стають багатодітними мамами. А якщо зважити, що татусю вже 64 роки, то й чоловікам слід звернути увагу на цей заклад.

У Сергія Тігіпка народилася восьма дитина

Всі троє синів Алли й Сергія вже встигли познайомитися з найменшою сестричкою. На кого схожа маленька Юліанна, ми судити не можемо, бо матуся поки не показала обличчя донечки.

А от старші діти, попри різний вік, схожі один на одного й на татуся. Немов зроблені під копірку. Оскільки серед восьми дітей Сергія Леонідовича переважають хлопчики, то для утримування балансу гендерної рівності знадобиться стати татом доньок ще двічі.

У Сергія Тігіпка народилася восьма дитина

Третій дружині банкіра всього 39 років, тож теоретично вона ще може народжувати. Тим паче, що татусь із Тігіпка дуже хороший. Старшу доньку працевлаштував у свою компанію, а трьох дітей від другого шлюбу відправив навчатися за кордон.

От тільки вірності від чоловіка очікувати не доводиться. Службовий роман із Вікторією пан Сергій завів, перебуваючи в першому шлюбі. А коли врешті розлучився й одружився вдруге, то невдовзі знайшов Аллу. Всі троє хлопчиків жінка народила коханому чоловіку, коли він був ще одруженим. Лише Юліанна з’явилася на світ у законному шлюбі.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?