Учасниця “Танців з зірками 2019 ” Ілона Гвоздьова, з якою танцював Володимир Остапчук, вагітна (Фото)

У неділю, 31.05.2020 року, Ілоною Гвоздьової було опубліковано в Instagram фотографія, на якій вона показала кругленький живіт.

Ілона Гвоздьова тривалий час приховувала, що вона вагітна.

Тепер вона зважилася повідомити, що очікує народження другої дитини.

 ""

У неділю, 31.05.2020 року, Ілоною Гвоздьової було опубліковано в Instagram фотографія, на якій вона показала кругленький живіт. Очевидно, вона народить найближчим время.Ожідается, що незабаром у неї буде поповнення.

Партнерка Володимира Остапчука по “Танцях ” Ілона Гвоздьова написала під фото, що вона хоче поділитися зі своїми дорогими передплатниками головною для неї новиною. Вона чекає дитину. Самопочуття у неї відмінне і настрій теж.

Ілона Гвоздьова, також констатувала, що не пускає тренувань і танців. І найближчим часом про всі свої новинах повідає в своєму блозі.

Разом з чоловіком Ілона Гвоздьова виховує доньку Валерію, якій чотири рочки.

 ""

Раніше, коли Володимир Остапчук розлучився зі своєю дружиною Оленою Войченко, Ілона Гвоздьова стала на бік його дружини

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.