facebook

Віталій Козловський похрестив первістка в Києві, а Олександр Зінченко другу доню – у Вінниці: життя триває

Попри те, що темні сили намагаються знищити нашу націю, українці продовжують народжуватися. Днями знаменитості Віталій Козловський та Олександр Зінченко похрестили своїх немовлят.

Віталій Козловський

Співак не перестає дивувати останнім часом. Щойно пішов служити до ЗСУ, так відразу ж узявся за розум: одружився й став батьком первістка. Наприкінці травня дійшла черга до хрестин маленького Оскара. Відбувалося це в Києві.

Віталій Козловський похрестив сина в Києві

За кілька днів після дійства артист похвалився в Інстаграмі світлинами цього важливого дня в житті родини. 39-річний тато виклав фото з дружиною та сином, а також із кумами. Одним із хрещених став продюсер Андрій Ігнатенко, а хрещеною – дружина Анатолія Анатоліча Юла, яка працює піарницею, як і дружина Віталія Юлії.

Віталій Козловський похрестив сина в Києві

Найбільше вразила світлина, де зображено 4 покоління родини, включно з прабабусею. Шкода, що тато Віталія не дожив до цього щасливого моменту, адже багато років поспіль за відсутності матері був для сина одним-єдиним вихователем.

Олександр Зінченко

Друга донечка у відомого українського футболіста народилася торік 1 серпня. Тепер батьки вирішили похрестити Лею. Попри те, що нині родина мешкає в Лондоні, де глава родини грає за “Арсенал”, таїнство хрещення влаштували у Вінниці, на батьківщині Влади.

Олександр Зінченко похрестив доньку у Вінниці

Це вже вдруге малеча опинилася в Україні. Коли Леї було всього 3 місяці, матуся приїжджала з немовлям до України. Старша донечка Єва, яка теж народилася на початку серпня, але 2021 року, була присутня у церкві.

Олександр Зінченко похрестив доньку у Вінниці

Пара разом з 2016 року. За 3 роки Олександр зробив Владі Седан пропозицію руки й серця на Олімпійському стадіоні. А розписалися закохані вже у Великобританії у серпні 2020 року.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.