facebook

Наречена в чорному: 35-річний Костянтин Войтенко одружився вдруге після скандалу з колишньою дружиною

На вигляд дуже сумирний і милий Костянтин Войтенко дуже гучно розлучався з першою дружиною Валентиною. Та, схоже, все позаду і в житті комедійного актора запанувала ідилія – він удруге побрався.

У серіалі “Ромео і Джульєтта з Черкас” герою Костянтина Войтенка протягом 2 сезонів довелося приборкувати не лише норовливу наречену, але і її дивакуватих батьків. Реальне життя актора теж сповнене пристрастями.

Негаразди в першому шлюбі припали на час, коли Костянтин брав участь у проєкті “Танці з зірками”. Схоже, заради доньки Войтенко намагався всіляко задобрити Валентину, з якою прожили разом 7 років.

Костянтин Войтенко одружився вдруге

Актор і танці їй присвячував, і на паркет викликав, щоб помиритися. Та молодичка залишилася невблаганною. Тож згодом надійшла звістка про розлучення. А далі розпочалося щось несусвітнє. Ексдружина звинуватила Костянтина в аб’юзі та інших смертних гріхах.

Вони дуже довго з’ясовували стосунки на очах в ошелешених фанів, обмінюючись неприємними постами в мережі. Урешті все, здається, владналося. Войтенко навіть знайшов у собі сили покохати вдруге.

Костянтин Войтенко одружився вдруге

Обраницею актора стала Наталія Камінська. Костянтин виклав у мережу світлини з кадрами їхнього весілля. Дизайнерка хоч і виглядала дуже щасливою, коли на безіменному пальчику з’явилася обручка, але вбралася заради такої урочистості нестандартно.

На дизайнерці була чорна сукня з мережива, крізь яку чітко просвічувалася білизна. Актор від такого наряду, здається, зшаленів. Наречений не стримався й помацав дівчину за сороміцьке місце. Фото з розпису Костянтин підписав так:

“Чоловік і дружина”.

Закоханих не зупинило, що в нареченого вже є донька Емілія від попередніх стосунків. У Камінської теж є дитина – син. Про нову кохану Войтенко розповів широкому загалу у квітні 2023-го. А освічення Наталії зробив цьогоріч на День закоханих.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.