facebook

Пакистанці, британці, але не українці: Камалія, Ірина Сопонару та інші зірки, які вийшли заміж за іноземців

Багатьом українським красуням так і не вдалося знайти кохання на Батьківщині. Камалія, Ірина Сопонару та інші відомі українки покохали заморських принців і вийшли за них заміж.

Справжньому коханню не завадить ні різниця у віці, статусі, ні різна національність та віросповідання. Серед зірок українського шоу-бізнесу не мало тих, хто вийшов заміж за іноземців. У когось цей шлюб вийшов вдалим, у когось не зовсім.

Камалія

Як Захур та Камалія поділили майно
Зірки, які вийшли заміж за іноземців: Камалія

Українська співачка Камалія прожила у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром 20 років. Вони мають різну культуру, різну віру та традиції, та це не завадило їм бути щасливими. Секретом їхніх відносин стала повага. Пакистанський мільярдер з задоволененям відзначав зі своєю дружиною традиційні українські свята, а Камалія дотримувалась мусульманських звичаїв, хоч і не змінювала віросповідання.

Ірина Сопонару

Зірка Кварталу Ірина Сопонару вийшла заміж і показала фото з весілля
Зірки, які вийшли заміж за іноземців: Ірина Сопонару

Українська акторка, зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару нещодавно вийшла заміж за свого коханого британця на ім’я Різ, з яким вона багато років була у стосунках. Молодята проживають в Україні.

Ірина запевняє, що різниця у менталітеті та культурі аж ніяк не впливає на їхні взаємовідносини.

Іванна Онуфрійчук

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахського мільйонера
Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахського мільйонера

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук  у 2021 році вийшла заміж за коханого з Казахстану Алмаза, який являється мільйонером. В травні 2024 року Іванна народила первістка Адама.

Ірина Білик

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим
Зірки, які вийшли заміж за іноземців: Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик мала багато чоловіків і практично всі вони були українцями. Та останній шлюб артистки був з азербайджанцем Асланом Ахмадовим. Вони офіційно одружилися і навіть стали батьками за допомогою сурогатного материнства. Втім цей шлюб закінчився розлученням.

Причиною розлучення стало те, що подружжя тривалий час жили у різних країнах за принципом гостьового шлюбу. Втім, такий форма відносин їм не підійшов і врешті пара розпалася.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.