Катерина Усик народила взимку, Лілія Ребрик – навесні: як багатодітні матусі повернули форму до літа

43-річна Лілія Ребрик у черговий раз стала мамою у березні, дружина Олександра Усика Катерина – в січні. Породіллі дуже швидко повернулися до своїх форм, які мали до вагітності.

Лілія Ребрик

15 березня ведуча стала мамою втретє, народивши донечку Аделіну. В імені дитини зашифровано букви з імен усіх старших членів родини. Днями сім’я відзначила перші 3 місяці життя маленької Аделі.

Лілія Ребрик швидко повернулася у форму після пологів

Якщо уважно подивитися на світлини знаменитості, можна констатувати – колишня спортсменка дуже швидко повернула собі привабливі формі. Можливо, вони ще не зовсім такі, як були до третьої вагітності. Адже Лілія і вдома, й на роботі на телеканалі “Дім” нині віддає перевагу кофтам та піджакам вільного крою, а не обтислим речам, як раніше.

З усім тим, фани знаменитості у захваті від стрункості та гарної статури недавньої породіллі. Подружжя, маючи двох доньок Діану та Поліну, певно, сподівалося, що врешті у сім’ї з’явиться нащадок, але знову вийшла дівчинка. Тато Андрій Дикий каже, що радіє з такого дівочого царства.

Катерина Усик

Найкращий боксер світу Олександр Усик запланував мати п’ятеро дітей. 36-річна дружина Катерина, потроху втілює наміри благовірного в життя. У січні жінка народила донечку Марію.

Катерина Усик швидко повернулася у форму після пологів

Якщо подивитися, як нині виглядає породілля, можна лише позаздрити. Катря показала себе в коротенькому обтислому топі та лосинах. Жодного натяку на складочки на животі та розтяжки на тілі.

Четверті пологи начебто зовсім не вплинули на статуру дружини важковаговика. Звісно, якщо порівняти нинішні світлини Каті та 10-річної давнини, помітно, що вона не така струнка, як раніше, й трішки роздалася у стегнах. Та якщо зважити на вік і кількість пологів, то жінка має просто ідеальний вигляд.

Популярне

Схожі статті

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.