Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина: “Грузили подарунки в 2 машини”

На днях син Віктора Павліка і Каті Репяхової Михайлик відсвяткував свій третій день народження. Зіркові батьки влаштували грандіозне свято на честь іменинника.

15 червня свій третій день народження відсвяткував молодший син відомого українського артиста Віктора Павліка Михайлик. Молода дружина Павліка Катя Репяхова щороку відзначає день народження сина, та цього року зіркові батьки зробили грандіозне свято для Михайлика.

Так, свято до дня народження проходило у заміському ресторані з великою терасою. Святкування було у морському стилі, з великою кількістю розваг, конкурсів та забав для малечі. Були дитячі аніматори у веселих костюмах, музика, розкішний фуршетний стіл та багато інших цікавинок для присутніх. Гостей, до слова, було багато, а також було багато дітей на святі.

Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина
Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина

У своєму Інстаграм-блозі Катя Репяхова поділилася кадрами зі святкування, з яких видно, що подія пройшла весело і яскраво.

Життя моє, зроблю для тебе найкраще дитинство

, – написала Катя.

Також мама іменинника показала, скільки йому подарували подарунків і зізналася, що вантажили всі пакунки вони аж у 2 автомобіля.

Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина
Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина

За словами Каті, свято пройшло саме так, як вона мріяла.

Нагадаємо, Михайлик – четвертий син Віктора Павліка від молодої дружини, з якою він побрався у 2020 році. Дружина Павліка Катя Репяхова активно веде свій Інстаграм-блог, де відкрито розповідає про особисте життя зі співаком, а також про їхнього сина. Так, Катя і не приховує, що 3-річний Михайлик має невелику затримку у розвитку. Блогерка зізнається, що хлопчик зовсім не говорить. При цьому Репяхова робить все, аби її син видужав і заговорив.

Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження
Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина

Михайлик ходить на різноманітні розвиваючі заняття, у садочок, а також у басейн. Крім того, дружина Павліка весь час консультується з лікарями, щодо сина. Наразі хлопчику не ставили жодних серйозних діагнозів.

Популярне

Схожі статті

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.