36-річна Леся Нікітюк влітку на дієті не сидить: меню телеведучої вражає кількістю та калорійністю страв

Здавалося б, щоб мати такі форми, як у Лесі Нікітюк, слід не вилазити зі спортзалу й харчуватися хіба що капустяним листочком. Тим часом ведуча показала літнє меню, надзвичайно приголомшивши публіку.

Леся Нікітюк любить дивувати широкий загал власними витівками. Цього разу вирішила вразити підписників Інстаграму різноманіттям наїдків. 36-річна блогерка виклала в Інстаграм-сторіз 2 світлини, від яких просто захопило дух.

На першій бачимо глиняну мисочку з картопелькою, оселедцем та копченим сальцем. Тут же поряд інший таріль із шашликом, баклажанними рулетками, зеленню та редискою. Ще одна тарілка теж не порожня – на ній помідори, огірки та сир фета. В окремій піалі присутній кетчуп. І все оце багатство підписане:

“Л.І.Т.О”.

Подібний харчовий набір важкувато буде подужати навіть узимку, а щоб у літню спеку настільки зголодніти, аби так порозкошувати, це ще треба примудритися. Та Леді Ле вирішила не розмінюватися на дрібниці й виклала ще одну продуктову світлину.

Леся Нікітюк показала своє літнє меню

Якщо на першій був “легкий” перекус, то тут уже просто повноцінний обід: до всього вище названого навіщось додається ще й велика миска з локшиною. Для чого це зроблено, незрозуміло, адже на столі вже присутній і чорний хлібчик, і лаваш. Та ведучу було вже не спинити. Вона мрійливо підписала фото:

“Ммммммм”.

Нікітюк обожнює демонструвати на загал свої довгі ніжки та плаский животик. Після подібного частування вона явно не зможе позувати фотографу протягом кількох днів. Бо відразу ж запідозрять у вагітності, як це було нещодавно зі Златою Огнєвіч.

Співачка вийшла на сцену в обтислому комбінезоні, але глядачі звернули увагу не на голос, музику чи сенс композиції, а на заокруглення, що випинало з-під тонкої тканини. Й відразу ж понеслися привітання з майбутнім материнством.

Отже, доходимо висновку, що Леся Нікітюк з отого всього багатства на столі з’їла хіба що листочок салату.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.