Молдовський мачо у велосипедках: 45-річний Дан Балан вперше за 2 роки опинився поруч з Кароль: “Я сумував”

Ще 2 роки тому Дан Балан не вибував з України – брав участь у шоу, записував кліпи, крутив шури-мури з Тіною Кароль. Потім безслідно зник. Та настав час повернення молдовського мачо.

Дан Балан показався на велосипеді у Карпатах. Музикант вбраний по-спортивному. Крутить педалі та неабияк радіє, що знову може потрапити до нашої країни. Відео своєї поїздки в Інстаграмі артист супроводив словами:

“Я вже у Буковелі. Україна, я дуже сумував…”

Дан Балан приїхав у Карпати

Звісно, підписники акаунту співака радо вітали його на українських теренах, адже зачекалися нових пісень та нових пліток про любовні пригоди красеня-брюнета:

“Ось це не очікувано”.

“Україна чекала на тебе!”

“З поверненням, Дан. Ми скучили за тобою”.

Хтось із ностальгією пригадав, як відвідував концерт молдовського виконавця. Інші поки що тільки мріють потрапити на подібний виступ. Одесити стали запрошувати Балана до свого міста. Кияни поцікавилися, чи призначено дату концерту в столиці. Казахстанці сповістили, що теж не проти потанцювати під бадьорі запальні ритми.

Тіна Кароль приїхала у Карпати

Певно, охочих побачити Дана Балана живою персоною знайшлося чимало, бо багато хто цікавився, чи буде артист на Буковелі цілий місяць. Одна с фанаток Дана настільки розчулилася, що написала в коментах:

“Сідаю на велосипед і їду до тебе. Чекай!”

Та навряд чи знаменитий чоловік дочекається, бо в нього у Карпатах є інша мета. За пару днів до цього Тіна Кароль виклала у мережу світлину, де позує на тлі гірських вершин. Артистка лежить на двомісному гамаку під ковдрою. Видно, що з одягу на ній нічого не має.

Оскільки поряд є ще одна подушка та ще одна ковдра, тепер стало зрозуміло, на кого чекає Тіна, щоб заночувати разом просто на свіжому повітрі, милуючись природними краєвидами.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.