facebook

Молдовський мачо у велосипедках: 45-річний Дан Балан вперше за 2 роки опинився поруч з Кароль: “Я сумував”

Ще 2 роки тому Дан Балан не вибував з України – брав участь у шоу, записував кліпи, крутив шури-мури з Тіною Кароль. Потім безслідно зник. Та настав час повернення молдовського мачо.

Дан Балан показався на велосипеді у Карпатах. Музикант вбраний по-спортивному. Крутить педалі та неабияк радіє, що знову може потрапити до нашої країни. Відео своєї поїздки в Інстаграмі артист супроводив словами:

“Я вже у Буковелі. Україна, я дуже сумував…”

Дан Балан приїхав у Карпати

Звісно, підписники акаунту співака радо вітали його на українських теренах, адже зачекалися нових пісень та нових пліток про любовні пригоди красеня-брюнета:

“Ось це не очікувано”.

“Україна чекала на тебе!”

“З поверненням, Дан. Ми скучили за тобою”.

Хтось із ностальгією пригадав, як відвідував концерт молдовського виконавця. Інші поки що тільки мріють потрапити на подібний виступ. Одесити стали запрошувати Балана до свого міста. Кияни поцікавилися, чи призначено дату концерту в столиці. Казахстанці сповістили, що теж не проти потанцювати під бадьорі запальні ритми.

Тіна Кароль приїхала у Карпати

Певно, охочих побачити Дана Балана живою персоною знайшлося чимало, бо багато хто цікавився, чи буде артист на Буковелі цілий місяць. Одна с фанаток Дана настільки розчулилася, що написала в коментах:

“Сідаю на велосипед і їду до тебе. Чекай!”

Та навряд чи знаменитий чоловік дочекається, бо в нього у Карпатах є інша мета. За пару днів до цього Тіна Кароль виклала у мережу світлину, де позує на тлі гірських вершин. Артистка лежить на двомісному гамаку під ковдрою. Видно, що з одягу на ній нічого не має.

Оскільки поряд є ще одна подушка та ще одна ковдра, тепер стало зрозуміло, на кого чекає Тіна, щоб заночувати разом просто на свіжому повітрі, милуючись природними краєвидами.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.