Зірки українські, а насправді – білоруси: звідки “понаїхали” актори “Дизель шоу” Сморигін і Танкович

Українські білоруси, які зараз є зірками українському шоу-бізнесу. Вони переїхали з іншої країни та почали будувати свою кар'єру саме у нас: історії Танковича та Сморигіна.

Український шоубізнес налічує багато зірок, які мають своє походження з інших країн: Молдова, Білорусь, росія, Грузія та й інші. Завжди ближчими до нас все ж таки вважались білоруси, з якими українці мають дуже схожу мову. Тож, білоруси, які приїжджали раніше до нас для участі на розважальних шоу “Х-Фактор”, “Розсміши коміка”, “МастерШеф” та інші, не були здивуванням.

Тож українсько-білоруський телеведучий Дмитро Танкович одразу підкорив українську аудиторію на початку своєї кар’єри, він став популярним завдяки своєму неперевершеному таланту та яскравій харизмі.

Зірка переїхав до України у 2009 році та почав будувати кар’єру вже на новому місці. Він брав участь у різноманітних шоу на головних телеканалах країни: “Україна має талант”, “Танцюють всі”, “Куб”, “Битва екстрасенсів” та безліч відомих українських розважальних шоу.

Зараз Дмитро поважний зірка, який став справжнім українцем. Він вивчав українську мову декілька років, пізнавав традиції та історію країни. Зараз Дмитро вже давно працює на телебаченні на солов’їній і вважає своїм домом Україну.

Сморигін і Танкович розповіли, чому переїхали до України
Сморигін і Танкович розповіли, чому переїхали до України

Танкович тепер й духовно прив’язан до України, він став кумом Лілії Ребрик для доньки Діани. Проте, телеведуча розповідала, що зараз вони бачаться мало через зайнятість.

Після початку повномасштабного вторгнення Дмитро відмовився підтримувати російську агресію, сам почав допомагати опозиційним каналам Білорусі. В нього там залишились мати та брат, яким може загрожувати небезпека через діяльність Дмитра.

Актор та телеведучий Євген Сморигін, який також народився в Білорусі зараз є не меншим патріотом України, ніж Танкович.

Євген переїхав до Києва ще у 2005 році й також розпочинав свою кар’єру на новому місці. Він підхопив аудиторію своїм чутливим гумором та яскравою харизмою, через час він почав з’являтись на українському телебаченні як телеведучий та актор у фільмах.

Сморигін продовжує зараз зніматись у “Дізель Шоу” разом із Танковичем, з гордістю носить українську вишиванку, має рідних по Україні, дружина українка, тож і діти, як коментував сам Євген, також українці.

Сморигін і Танкович розповіли, чому переїхали до України
Сморигін і Танкович розповіли, чому переїхали до України

Телеведучий не мав гострої потреби отримати українське громадянство раніше, але після 2022 року, коли на його дім в Бучі полетіли ракети, він прийняв рішення, що хоче отримати громадянство.

“А коли з моєї рідної Білорусі пішли війська та полетіли ракети в мій дім в Україні… Ось це для мене стало гострим питанням”.

Після цього Сморигін пройшов екзамен та отримав українське громадянство. Зараз він активно розмовляє українською мовою та відверто висловлює свою позицію.

Популярне

Схожі статті

Топ-5 скажених зачісок Катерини Осадчої, які стали предметом обговорень в “Інтернеті”: Горбунов в ауті

Які найепатажніші зачіски мала Катерина Осадча перед публікою, які досі пригадує та обговорює аудиторія: шахи та хліб, цікавий підхід до створення образу на подію.

“Цілувався зі мною”: Ксенія Мішина показала, заради кого проробила довгий шлях з України до США

Ксенія Мішина з сином та друзями відбула до США, щоб провести майстер-клас. Заразом вирішили помилуватися краєвидами. Коли Нью-Йорк набрид, відбули до Лос-Анджелесу. Тут трапилися свої пригоди.

На це питання не змогли відповісти навіть знатоки “Що? Де? Коли?”: стосується правильного складу “Окрошки”

Окрошка має не тільки довгу історію, а й безліч рецептів, за якими можна комбінувати та готувати цей холодний суп. Які інгредієнти були у першій окрошці в історії?