Українсько-американська пара: дружина Андрія Шевченка показала, як сильно кохає його вже 20 років поспіль

Зіркова українсько-американська пара футболіста та моделі відсвяткувала 20-річчя подружнього життя – Андрій Шевченко та Крістен Пазік привітали один одного у блозі.

Український футболіст, легенда футболу – Андрій Шевченко, святкує річницю подружнього життя з Крістен Пазік. Разом пара вже 20 років, про що зірки повідомили у своєму блозі та показали фото з молодості – зовсім юні закохані, у красивих вечірніх вбраннях, а на другому фото – молода пара знялась у стилі “ню” також на початку ще сумісного життя.

Подружжя привітало один одного у пості, де порівняли фото тоді і зараз.

Пара одружилась 14 липня у далекому 2004 році.

Дружина футболіста Андрія Шевченка привітала з річницею 20 років
Дружина футболіста Андрія Шевченка привітала з річницею 20 років

Андрій Шевченко народився у київській області та все життя присвятив футболу, а його дружина Крістен народилась у США, в родині спортсмена – бейсболіста, має польське коріння. Прагнула стати спортсменом у плаванні, але все ж таки зупинилась на моді та красі – у свої часи Пазік разом із сестрами відкрили бутік одягу, який зараз має великий успіх та почала займатись модельним бізнесом.

Пара познайомилась у далекому 2001 році в Італії на модному показі, куди Джорджіо Армані запросив Андрія Шевченка – зірку українського футболу на свій показ. Як виявилось, майбутнє подружжя познайомилась вже на вечірці, яка відбулась після модного показу. Крістен перша проявила ініціативу та підійшла поспілкуватися до футболіста.

Сам зірка футболу розповідав, що для нього було важливо, аби його майбутня дружина розуміла що таке кар’єра спортсмена та що вона за собою несе. Тому Шевченко при знайомстві з Пазік одразу зрозумів, що в них є шанс побудувати стосунки – родина Крістен спортивна та вона все життя бачила, як впливає кар’єра на життя сім’ї та до чого готуватися.

На той час, коли Андрій познайомився з Крістен, вона ще перебувала у стосунках із сином власника футбольного клубу “Мілан”, в якому якраз грав Шевченко. Але невдовзі Пазік розійшлась із власником через постійні зради.

Є чутки, що сам син власника клубу просив батька “продати” футболіста Шевченка, коли той почав зустрічатися з Крістен.

Дружина футболіста Андрія Шевченка привітала з річницею 20 років
Дружина футболіста Андрія Шевченка привітала з річницею 20 років

На початку стосунків у Андрія та Крістен була велика проблема мовного бар’єра та вони разом почали вивчати італійську, що вийшло в них за короткий час.

Подружжя має чотирьох синів – Джордана, Крістіана, Александра, Райдер-Габріеля. І всі дітки є копіями свого легендарного татуся. Проте, лише Крістіан має прагнення продовжити кар’єру батька.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.