В житті Камалії сюрпризів більше, ніж комарів на дачі влітку: найбагатша співачка України похвалилася життям

Співачка Камалія має насичене яскраве життя, в якому багато пригод та нових емоції – чого тільки вартує зустріч із доньками, яка відбувається не так часто, як би хотілося матусі.

Відома українська співачка Камалія має дуже бурхливе, яскраве життя, за яким залюбки спостерігають прихильники зірки. Жінка досі асоціюється у багатьох людей з британсько-українським підприємцем Мохаммадом Захуром, з яким нещодавно розлучились та роз’їхалися по різних країнах.

Подружжя було разом понад 20 років та має двох доньок двійнят, які просто маленькі копії батьків – Мірабелла та Арабелла. Камалія і Захур розлучились в минулому році, після 20 років сумісного подружнього життя. Офіційно ніхто з них не розкрив причину, чому такий міцний шлюб розірвався через стільки років, але за чутками, Камалія покохала іншого чоловіка.

Проте, у стосунках із Мохаммадом сама співачка залишилась у дуже добрих відносинах, навіть дружніх. Вони проводять час разом із дітьми та поважають один одного.

Зараз дітки Камалії та Захура проживають разом із батьком в Британії, як пояснюють батьки, через війну в Україні, вони не можуть проживати тут, поруч із матусею. Хоча, малеча цього дуже хоче, Камалія коментувала, що дівчата сумують за Україною та хочуть бути ближче до мами.

Сама співачка навідується до дітей періодично, коли має вихідні дні та вільний час, аби провести його з користю для дітей та для себе.

Співачка Камалія розповіла про нові сюрпризи в житті
Співачка Камалія розповіла про нові сюрпризи в житті

Зараз Камалія якраз перебуває в гостях у доньок та ділиться у своєму блозі, що в них трапляється. На початку місяця у дівчат було свято батьків у школі, на якому звісно були присутні батьки – двійнята навчаються у місцевій елітній школі в Британії. Мірабелла отримала нагороду за участь в конкурсі, де потрібно було створити новинний репортаж.

Далі Камалія розповідала, як вони проводять всі час разом: на природі, із конями, про яких співачка розповіла, що бачить щось особливе у спілкуванні з тваринами. Лікували зуби Арабеллі у Лондоні, про що теж розповідала співачка. Разом із дівчатами матуся займається спортом на спеціальному майданчику – качають ноги, руки, таз, прес.

Співачка Камалія розповіла про нові сюрпризи в житті
Співачка Камалія розповіла про нові сюрпризи в житті

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.