Новий статус ще завидніший за попередній: Максим Галкін викликав обурення росіян своїм вчинком – подробиці

Шоумен Максим Галкін тепер може отримати новий статус на батьківщині через проведення весілля українській парі. Аллі Пугачовій залишається пишатися чоловіком.

Російський гуморист Максим Галкін на початку повномасштабної війни, яку розпочала росія, засудив це, висловився та покинув територію. Зараз разом із сім’єю – дружиною Аллою Пугачовою та двома дітьми – Лізою та Гаррі, вони проживають в Ізраїлі.

Після цього російська влада вирішила, що Галкін заслуговує потрапити до списку іноагентів – росіян, які засуджують те, що відбувається в Україні. Через неодноразові висловлювання коміка восени 2022 року Максима додали до списку фізичних осіб, які виконують функцію іноземного агента. Чим тепер навіть пишається сам шоумен та постійно нагадує, жартуючи.

Галкін більше не з’являвся на батьківщині, проживає в Ізраїлі, проводить стендапи по Європі. Днями тому був тамадою на українському весіллі, яке вразило всіх росіян. Спочатку поява коміка на українському весіллі, а потім ще й те, що він співав українською – наші відомі пісні, як “Смерека”, “Одна калина”. У програмі були українські жарти, неприємні для росіян.

Максима Галкіна записали в державні зрадники в Росії
Максима Галкіна записали в державні зрадники в Росії

Тепер росіяни вважають, що Максим Галкін може фінансувати ЗСУ та потребують, аби шоумену тепер дали новий статус “Держзради”. Віднедавна на росії з’явився новий статус фізичних осіб, які підтримали Україну та засудили війну. Місцева влада вважає, що цим людям не місце в країні, ба більше, вони можуть отримати юридичне покарання – ув’язнення.

Як відомо, зараз це стосується і звичайних людей, які можуть залишити коментар під постом із засудженням росії, на підтримку України, за наш прапор, за українську мову. За все – що має хоча б натяк.

Галкіна звинувачують у фінансуванні українських захисників та голосно кричать, що засуджують його дії та він має нести покарання за все.

До списку іноагентів потрапили у 2022 році також: журналіст Юрій Дудь, журналіст Невзоров Олександр, главред “Ехо москви” Венедиктов Олексій, шоумен Шац Михайло, журналістка Латиніна Юлія, співак Макаревич Андрій, український журналіст Гордон Дмитро, політик Каспаров Гарри, політичний діяч Ходорковський Михайло, співак Моргенштерн Алішер та багато інших осіб. Список поповнюється і досі, до нього потрапляють як відомі зірки, так й впливові особи.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.