Жесть і біль: 71-річна Алла Пугачова зізналася, про що мріє зараз: Галкін не винен

Чоловік 71-річної Алли Пугачової, телеведучий Максим Галкін, відверто розповів про стан здоров'я своєї дружини і про головну мрію Примадонни.

Шоумен Максим Галкін розповів про проблеми зі здоров’ям, які вже довгі роки турбують його дружину Аллу Пугачову.

Після вибуху на Чорнобильський АЕС Примадонна дала благодійний концерт у “Олімпійському”, гроші з якого пішли на допомогу постраждалим від аварії. Крім того, артистка їздила безпосередньо у Чорнобиль з сольним концертом для ліквідаторів.

Високий рівень радіації позначився на стані здоров’я Алли Борисівни — з тих пір у неї почалися серйозні проблеми з щитовидною залозою, з якими вона бореться і сьогодні.

Як з’ясувалося, саме з цієї причини у Пугачової почалися проблеми з репродуктивною функцією — вона більше змогла зачати дитину. Проте, радість материнства артистка змогла випробувати.

Максим Галкин, Алла Пугачева с дочкой Лиза и сыном Гарри
Максим Галкін, Алла Пугачова з дочкою Ліза і сином Гаррі

У 2013 році у них з Максимом Галкіним за допомогою сурогатної матері з’явилися прекрасні двійнята Ліза і Гаррі , які регулярно радують своїми талантами і витівками не тільки батьків, але і їхніх шанувальників. У своїх соціальних мережах їхній зірковий тато регулярно публікує відео і фотографії з ними.

Цього року двійнятам Галкіна і Пугачової виповниться 7 років. Як зізналася 71-річна Алла Борисівна, її головна мрія сьогодні — дожити до випускного своїх дітей і побачити, як вони закінчать школу.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.