“У Сашка закохалися всі”: Григорій Решетнік натякнув, що новий герой “Холостяка-13” – ловелас і казанова

"Холостяк-13" вже у самому розпачі, зйомки шоу розпочалися, а незмінний ведучий проєкту розповів, як все відбувається, які можуть бути зміни у проєкті та які виклики чекають на Олександра "Терена".

Новий сезон романтичного телешоу “Холостяк” вже розпочав зйомки та перші зустрічі між дівчатами та Олександром “Тереном”.

В цьому році сезон почався незвичайно – перед тим, як почати прийом заявок від дівчат, продюсери навмисно розсекретили раніше ім’я того, хто буде наступним головним холостяком України. Це виявився ветеран Олександр Будько, який втратив на війні обидві кінцівки – ноги і тепер має протези. Але чоловік виглядає бездоганно та приваблює жінок як в Україні, так й за кордоном.

Олександр випадково став головним героєм цього сезону, він привабив режисерів своєю харизмою під час зйомок іншого проєкту та всі прийшли до єдиного висновку – чоловік красень, захисник, розумний, харизматичний – але досі без жінки, це ідеальна кандидатура для головно холостяка 2024 року.

Григорій Решетнік розповів, що у нового Холостяка закохалася знімальна група
Григорій Решетнік розповів, що у нового Холостяка закохалася знімальна група

І вони мали рацію – в цьому році була рекордна кількість заявок від дівчат – понад 1.5 тисячі листівок від жіночого полу. Це просто зірвало режисерів, вони очікували “бум”, але не уявляли, що Терен настільки виявиться цікавим для дівчат.

Григорій Решетнік – незмінний ведучий романтичного шоу, у своєму блозі показував днями тому, як почалась зйомка “Холостяка-13”, він показав декілька кадрів, де сам Олександр розмовляє з однією з учасниць, як виглядає знімальний процес та вже встиг показати, як вони з холостяком обговорюють дівчат.

Григорій Решетнік розповів, що у нового Холостяка закохалася знімальна група
Григорій Решетнік розповів, що у нового Холостяка закохалася знімальна група

Ведучий вже трохи розповів, що відбувається на зйомках та чого очікувати – головна зустріч – перша для дівчат та Олександра вже пройшла та з цього Решетнік може зробити висновок, що цей сезон вийде надто емоційним, красивим та дуже важливим.

У цьому сезоні не має бути суттєвих змін, але через війну все одно багато чого у проєкті не з’явиться, як, наприклад, закордонні подорожі, хоча Україна має безліч красивих та зворушливих місць, чим запевняє ведучий.

Ведучий розповів, що холостяк зі сторони тримається впевнено, свої почуття збирає до купи, але все одно поки що присутнє хвилювання. Але це все – щирі емоції, які і потрібні для зйомки реаліті-шоу, завдяки їм дівчата можуть зрозуміти, що дійсно відчуває холостяк.

Ведучий запевняє, що холостяк в цьому сезоні заполонив серця усіх – навіть знімальну групу. Натомість й самі дівчата після першої зустрічі вже змогли “заполонити” серце Терена.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.