Народили 2, всиновили 2: Мірошниченки розповіли, про що мріє всиновлена донька – тернистий шлях Ангеліни

Дружина Мірошниченка розчулила аудиторію своїм діалогом зі всиновленою донькою – маленька розповіла, про що все життя мріяла та чого їй не вистачало довгі роки.

Велика родина Мірошниченків минулого року стали багатодітними батьками, через те, що всиновили маленького хлопчика – Марселя. В цьому році родина наприкінці весни поповнила свій склад ще однією дівчинкою – також всиновленою.

Як відомо, дівчинка Ангеліна жила у дитячому будинку та через початок повномасштабної війни, закладу довелось виїхати за кордон. Проте, це не завадило її майбутнім батькам знайти її, проробити великий шлях судинних засідань та нарешті всиновити маленьку дівчинку.

Звісно, що після тривалого знаходження у дитячому будинку дівчинка має інші звички, багато про що не знає та її потрібно всьому вчити наново.

Дружина Мірошниченка розповіла, про що мріє всиновлена донька
Дружина Мірошниченка розповіла, про що мріє всиновлена донька

Нова матуся дуже радіє, що донечка тепер живе разом із ними – батьки проводять багато часу з дітьми, особливо зараз під час відключень світла, вони можуть проводити ще більше часу разом.

Як розповідала Інна Мірошниченко, Ангеліна складно адаптується – дівчинка погано їсть, щастям буде подай чимось нагодувати її за день – як дюймовочка.

Матуся розповідала, як вона готує те, що просить Ангеліна, але після першої ж ложки відмовляється та більше не їсть – якось навіть доходило до істерик. Процес адаптації звісно може бути складним і тривалим, тому кожного дня Інна ділиться новими досягненнями донечки.

Ось днями тому вона зворушила аудиторію своїм відео та підписом до нього. Матуся і донечка сидять спинами до камери, обіймаються і дивляться на безкрайню столицю, захоплюючись її красою.

Дружина Мірошниченка розповіла, про що мріє всиновлена донька
Дружина Мірошниченка розповіла, про що мріє всиновлена донька

Інна питає Ангеліна, про що та мріє? На що дівчинка відповідає прости: “не знаю”. Тоді матуся питає, чи знає вона взагалі, що таке “мріяти”, на що отримує негативну відповідь і після цього Інна розповідає маленькій Ангеліні – що ж таке мріяти. Коли дівчинка зрозуміла, про що йде мова, вона не соромлячись відповідає:

“Я мріяла про тебе, Тімура, братів і сестру…”.

Дітки, яких позбавились батьківської любові потребують від цього життя не так мало. Але Інна не очікувала такої відповіді, зазвичай малеча мріє про якусь іграшку, тваринку або похід у цирк чи атракціони. Але для Ангеліни важливо бути коханою та потрібною, про яку будуть піклуватися.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.