“Кохання або є, або його немає”: українські зірки, які зраджували своїм обранцям – Соловій, Сумська, Карпа

Українські зірки теж мають чорні сторони в житті, неприємні вчинки та негативні моменти. Чому Ольга Сумська, Наталка Карпа та Христина Соловій зрадили своїм другим половинкам?

У житті кожного можуть статися неприємні випадки, ситуації, на які не можеш вплинути та отримуєш лише біль та розчарування. У нашому суспільстві зрада другій половинці не є прийнятною, але багато людей це роблять, а деякі навіть не соромляться.

Серед зірок також є талановиті та яскраві особистості, які змогли піти на такий вчинок та зрадити своїй коханій половинці. Чи були причини у цих дівчат, чи це було просто спонтанне рішення, про яке вони невдовзі почали жалкувати?

Ольга Сумська має не перший шлюб, з Віталієм Борисюк жінка знайома вже дуже давно, а живуть разом вони майже 30 років. У подружжя є донечка Ганна, якій вже виконалось 22 роки. Але Сумська мала перший шлюб, який тривав не так довго та виявився не таким міцним, як з Борисюком.

Перший шлюб зірки був на початку 90-х років з Євгеном Паперним, він був максимально не надійний, пара постійно мала “інтрижки” на стороні, тобто, зраджували один одному і це було неодноразово.

Коли у подружжя майже дійшло до розлучення, вони пообіцяли один одному бути надалі вірними та більше не робити боляче один одному. Але Сумська зустріла Віталія Борисюк, з яким вони закохались один в одного та закрутили роман. Коли чоловік Ольги дізнався про це, Євген не витримав та потребував розлучення з акторкою.

Сумська та інші зірки розповіли, як зраджували обранцям
Сумська та інші зірки розповіли, як зраджували обранцям

Христина Соловій певний час зустрічалась з письменником Сергієм Жаданом, з яким вони почали будувати стосунки ще на початку 2022 року. На той момент, коли майбутня пара закохалася один в одного, дівчина була у стосунках з іншим, а Сергій був взагалі одружений.

Коли Жадан та Соловій прийняли рішення бути разом, одразу розірвали романтичні стосунки зі своїми половинками й таємно зустрічалися довгий час, приховували свої відношення та ніяк не коментували романтичне життя, навколо них ходило багато чуток та прихильники здогадувались, що між ними все ж таки щось є.

Пара розповіла свій секрет, але довго прожити разом їм не вдалось, як зізналась сама Христина – через її зраду. Вона коментувала, що не змогла так сильно покохати Сергія, як зміг він її, і взагалі закохалась в іншого.

Соловій та інші зірки розповіли, як зраджували обранцям
Соловій та інші зірки розповіли, як зраджували обранцям

Співачка Наталка Карпа теж зізнається, що в її житті були зради, з її сторони та навіть неодноразові. Жінка ділилась, що навіть чоловіки в її житті менше зрадили їй, ніж вона їм.

Проте акторка зізнається, що вона була здатна на подібні вчинки коли стосунки з другою половинкою зайшли у кут та не можуть ніяк вийти звідти. Тоді для неї був лише один вихід, як все зупинити та поставити крапку на відносинах.

Карпа та інші зірки розповіли, як зраджували обранцям
Карпа та інші зірки розповіли, як зраджували обранцям

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.