Як змінилися зірки “Кварталу 95” за останні 5 років: посивіли, потовстіли, полисіли як Кошовий. Було – Стало

Українські актори з кожним роком змінюється – хтось в кращу сторону, хтось навпаки – улюблені актори 95-го Кварталу за останні 5 років змінились до не впізнаваності – вже не ті.

Всі пам’ятають той перший Вечірні квартал, коли юні зірки збирали перші свої концерти та робили перші свої пародії. Це розважальне шоу роками було улюбленим в Україні, про нього чули всі, його дивились всі.

Але настали часи, коли студію 95-го Кварталу почали залишати головні актори, як змінились ті самі зірки, яких так любили за останні 5 років?

41-річний Євген Кошовий перебуває в Україні разом зі своєю дружиною та доньками, як неодавно розповідав татусь, що його старша донька мріє вступити у навчальний заклад Польщі та розвиватись у напрямку великої сцени – співати, до чого прагне та над чим багато працює дівчинка, а ось молодша донька Євгена прагне стати як батько – актором великої сцени та з великої літери.

Зараз Кошовий продовжує брати активно участь у підтримці українських захисників та регулярно допомагає у благодійних зборах.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

47-річна Олена Кравець зараз перебуває в Україні разом зі своєю донькою та близнюками. Зі старшою донькою, яка дуже схожа на матусю, наче дві краплі води, зараз ведуть разом підкасти на YouTube-каналі “Вдома поговоримо”.

Зірка Кварталу зараз зосереджена на новому етапі кар’єри – проводить тренінги з постанови голосу, обговорює материнство та ділиться досвідом виховання зі своїми прихильниками.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

48-річний Олександр Пікалов із самого початку повномасштабного вторгнення приєднався до Національної гвардії, у який служить донині, але майже не з’являється на публіці, не веде свій блог та не показує своє життя.

Лише нещодавно прихильний вперше побачили Пікалова у військовій формі, який з’явився на презентації нової колекції лімітованого футбольного одягу від клубу “Локомотив”, що було присвячено 23 січня цього року – у той день була знищена російськими ракетами спортивна база футбольного клуба.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

49-річний Степан Казанін також майже зник з радарів соцмереж та майже не з’являється в інфопросторі, відомо, що актор допомагає евакуйовувати дітей зі сходу, з прифронтових територій, на яких проходять бойові дії та перевозить їх на захід – у більш безпечні місця.

Зірки "Кварталу-95" показали, як змінилися за останні 5 років
Зірки Кварталу-95 показали, як змінилися за останні 5 років

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.