Як красиво носити сиве волосся, щоб не смерділо “старістю” за кілометр: Алла Мазур, Ліна Костенко, Ротару

Нещодавно стало трендом не зафарбовувати сивину. Вольові жінки обирають не здаватися молодшими, а мати гарний вигляд у своєму віці. Яскравий приклад тому - Алла Мазур.

Боротьба з ейджизмом та мода на природну красу сприяли тому, що не фарбувати волосся стало справжнім трендом для жінок віком 50+. Утім, треба бути обережними і добре продумати стиль, зачіску та укладку, щоб мати вигляд, як англійська королева, а не як зла бабця з найближчого під’їзду.

Як носять сиве волосся голлівудські зірки?

Ви точно не помилитесь з образом, якщо візьмете за приклад когось із зірок, схожого з вами за типажем. У Голлівуді чудовою рекламою срібного волосся є Даян Кітон та Меріл Стріп.

Зокрема, Даян Кітон поєднує сивину з видовженим каре. Доповнюють образ акторки масивні окуляри чи чорний капелюх. Також Даян фанатка класичних штанів “зі стрілкою”, білих сорочок та довгих спідниць.

Меріл Стріп зазвичай носить зачіску довжиною до плечей. або забирає волосся “равликом”. Вона поєднує сивину з окулярами в тонкій оправі та костюмами-трійками в стилі Шанель. А чого лише вартий образ акторки в фільмі “Диявол носить Prada”. Агресивний піксі-боб героїні Меріл Стріп з грайливо накрученими пасмами є справжнім доказом того, що сивина може бути дійсно сексуальною.

Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше
Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше

Українські зірки з сивим волоссям

Справжньою українською іконою стилю, яка не соромиться сивини, а навпаки — гордо носить серебристе волосся, є телеведуча Алла Мазур, яка вже багато років є обличчям одного з найрейтинговіших телеканалів країни.

Мазур змінила звичне каре та каштановий колір волосся після успішної боротьби з тяжким захворюванням. Тепер ультра коротке піксі або баз та серебристий колір є фірмовими ознаками стилю телеведучої.

Алла Мазур поєднує свій образ зі строгими костюмами чи сукнями від українських дизайнерів. Часто луки ведучої доповнюють легкі шовкові шалики/

Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше
Зачіски з сивиною, які допоможуть виглядати молодше

Ще однією шанувальницею шаликів є Ліна Костенко. Завдяки незмінній зачісці, шляхетній поставі та сміливій гордості, з якою письменниця приймає свій поважний вік її дійсно можна порівняти з британськими королевами.

Якщо ж ви все-таки шанувальниця фарбованого волосся, радимо звернути увагу на образ Софії Ротару, яка попри вік і забобони не соромиться носити довге волосся і при цьому має шикарний вигляд.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.