39-річний Володимир Остапчук розсекретив стать майбутньої дитини: ніжні кадри з гендер-паті шоумена (ВІДЕО)

Ніякої інтриги не залишив для користувачів соцмереж Володимир Остапчук. Ведучий опублікував відео з гендер-паті та повідомив стать своєї майбутньої дитини.

Володимир Остапчук та його дружина Катерина вирішили довго не тягнути з інтригою і повідомили підписникам стать своєї майбутньої дитини. Ведучий виклав відео з гендер-паті на своїй сторінці в Instagram.

Виявилося, що подружжя чекає на хлопчика. Це буде вже третя дитина 39-річного Володимира Остапчука. Від першого шлюбу в нього є син Еван (6 років) та донька Емілія (11 років).

24-річна Катерина Полтавська — третя дружина ведучого. Вони одружились у березні цього року. Минулого місяця пара вперше повідомила, що чекає на дитину. Зробило це подружжя в оригінальний спосіб. Вони опублікували сентиментальне сімейне відео, де готують разом вдома. Ролик створює ніжну атмосферу, оскільки знятий в теплих тонах.

Володимир Остапчук розсекретив стать майбутньої дитини
Володимир Остапчук розсекретив стать майбутньої дитини

З того часу Катя ділиться в соцмережах новинами про перебіг своєї вагітності. Зокрема, дружина ведучого розповіла, що чомусь прокидається щодня о шостій ранку, а термін вже такий, що живіт почав рости набагато швидше.

Підписники Остапчука подякували йому за відео та за те, що, на відміну від інших блогерів, пара не влаштовувала інтригу і відразу оголосила стать малюка.

“Як чудово, коли не роблять з цього грандіозний інфопривід і затягують все на тижні. Усе просто, лаконічно, а від цього — ще крутіше! Дізнались ,розповіли ,пішли далі”, — написала одна з підписниць Остапчука.

Раніше Катерина розповідала, що не спілкується з дітьми Володимира від першого шлюбу з Оленою Войченко. Утім, це не через небажання, а через відстань — Войченко відвезла дітей у Канаду ще в 2022 році. Якби Еван та Емілія були в Україні, Катерина з ними спілкувалася, запевнила нинішня дружина ведучого.

Володимир Остапчук розсекретив стать майбутньої дитини
Володимир Остапчук розсекретив стать майбутньої дитини

Нагадаємо, офіційно стосунки Володимира з Катею почалися менше ніж рік тому. Зі своєю другою дружиною Христиною Володимир Остапчук розлучився у жовтні 2023 року.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.