“Співати ще можу, ходити теж”: 75-річна Алла Пугачова розповіла справжню причину свого зникнення зі сцени

У свої 75 років Алла Борисівна тримається гідно та вражає всіх навколо своїм виглядом. Проте, співачка перестала останнім часом з'являтися на сцені взагалі та розповіла справжню причину.

75-річна Алла Пугачова вже довгий час не з’являється на сцені, на це може бути багато причин, поважний вік дає своє та з роками у людини, на жаль, залишається все менше сил. Проте, дивлячись на Аллу, є надія, що у цьому віці можливо все – і бути красивою, стрункою, доглянутою та навіть активною та життєрадісною.

Співачка закінчила свою концертну діяльність вже 5 років тому, у 2019 році. Проте, іноді з’являлась на різноманітних заходах, де могла заспівати свої пісні. «Злі ящики» постійно розганяють шум навколо Примадонни, що через вік жінка вже втратила голос або взагалі не може ходити. Алла не коментувала ніяк подібні вислови та намагалась не говорити багато про себе.

Алла Пугачова розповіла причини свого зникнення зі сцени
Алла Пугачова розповіла причини свого зникнення зі сцени

Зараз співачка проживає спокійне життя в Ізраїлі, зі своєю сім’єю – дітьми та чоловіком. Вона з’являється рідко на публіці, проте дуже ефектно, викликаючи гучні овації, підтримку та велике захоплення.

Нещодавно Алла Борисівна з’явилась на музичному фестивалі в Юрмалі, який тривав два дні. Тоді про Пугачову лунало зі всіх куточків, жінка виглядала ефектно та гідно при своєму віці. Як раз тоді нарешті повідомила справжню причину, чому перестала з’являтися на заходах та вже не бере мікрофон до рук.

Алла Борисівна розповіла, що з її здоров’ям все добре, її голос нікуди не зник, сили ще при ній, ходити – ходить. Але справжня причина зникнення – натхнення, яке згасло у співачки. Вона коментує, що через стан у світі, війни, в неї немає бажання співати.

Алла Пугачова розповіла причини свого зникнення зі сцени
Алла Пугачова розповіла причини свого зникнення зі сцени

“Поки десь щось стріляє – птахи мовчать. Я ніяк не можу подолати цей бар’єр. До того ж 15 років уже не співаю. Співати ще можу, ходити теж ходжу”.

Зараз Пугачова проживає на території Ізраїлю, де теж не спокійний стан. А на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, жінка зі своєю сім’єю покинула Батьківщину та засудила агресію зі сторони своєї країни.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.