Так разом чи ні? Каменських показала подарунок від чоловіка Потапа, який міг їй зрадити з найкращою подругою

Настя Каменських отримує подарунки від чоловіка навіть за тисячі кілометрів, після своїх концертів. Співачка показала, як Потап проявляє увагу до неї навіть знаходячись так далеко.

Подружжя Насті Каменських і Потапа має довгу історію, пара разом співали в гурті довгі роки та на всі чутки з приводу їх відносин не реагувала. Після того, як гурт розпався, співаки розійшлись у своїй кар’єрі по різних сторонах. Проте, через деякий час, Потап став продюсером Насті Каменських і допомагає писати пісні.

Пара одружилась у 2017 році в Лас-Вегасі, де провели скромну та спонтанну подію, а вже через два роки вони зіграли весілля в Україні – пишне, красиве та багате.

Пара проживала разом у невеличкому селищі недалеко від Києва – в елітних котеджах та мали сусідів-колег. Потім Настя Каменських почала підкорювати латинську Америку та в неї почалось все більше і більше концертів за кордоном.

На початку повномасштабного вторгнення, Потап покинув Україну, а Настя постійно змінює своє місце перебування – Європа, Америка, Україна. Співачка буває всюди та потрапляє на всі заходи.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа
Настя Каменських показала подарунок від Потапа

Сам Потап зараз перебуває в Німеччині та має небагато виступів. Єдине, де він співає, так це деякі концерти, зі старими хітами та знайомими для всіх пісень.

Натомість Каменських встигає записати хіт іспанською, побувати в Мексиці на телебаченні та через невеликий час вже виступити в Україні з новими піснями разом з Островським.

Нещодавно співаки презентували новий альбом “Гріхи” та через їх відкритість на концертах та в кліпі, аудиторія вже почала пліткувати, що, мабуть між парою щось є, не дарма Потап знаходиться в Європі та одружені не живуть разом довгий час.

Настя Каменських виступала разом зі своїм чоловіком в Юрмалі, Латвії, на музичному фестивалі Лайми Вайкуле. А після цього пара знову роз’їхалась по різних країнах – Потап до Німеччини, Настя до України.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа
Настя Каменських показала подарунок від Потапа

Днями тому в Одесі Настя мала виступ з новим альбомом, де на сцені з’явився Островський та між співаками було дуже “гаряче”, як зазначають слухачі.

Тим часом Потап, про якого вже давно ходять чутки, що він зраджує Настю Каменських з її колишньою подругою та яких помічали в одному готелі, не відстає та показує Насті, що чоловік завжди поруч. Каменських опублікувала фотографію, на якій тримає величезний кошик з квітами та щиро посміхається. У підписі артистка подякувала чоловікові за подарунок.

“Дякую, моє кохання”.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа
Настя Каменських показала подарунок від Потапа

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.