“Готуємо сани з літа!”: навіщо Павло Зібров готується до Різдва ще в серпні, та як він це робить

Скільки коштують вуса Павла Зіброва, розповів сам співак у нещодавньому інтерв'ю. Також виконавець сказав, навіщо починає готуватися до Різдва ще влітку.

Протягом минулого місяця Павло Зібров встиг зробити купу добрих справ — вітав лікарів, допомагав людям з інвалідністю, підтримав бойовий дух військових. Крім того, співак встиг записати кілька інтерв’ю та вже почав підготовку до зимових свят.

Підготовка до Різдва

Процес знімання багатьох програм, які покажуть восени чи взимку, починається ще в літні місяці. Зокрема, подекуди стартували записи навіть різдвяних серій. В одній з таких знявся Павло Зібров.

Співак взяв участь у зйомках проєкту “Територія Різдва” від мистецької агенції “Територія А”. Авторкою ідеї є співачка, художниця та волонтерка Анжеліка Рудницька. Проєкту вже майже 8 років. Минулого року в його межах було створено виставу-містерію. Раніше також команда “Території Різдва” записали альбом з українськими колядками та встановила рекорд України — учасники проєкту колядували більш ніж три години поспіль.

Павло Зібров розповів, як готується до Різдва у серпні
Павло Зібров розповів, як готується до Різдва у серпні

Наразі триває запис колядок та щедрівок для “Території Різдва”. Одну з традиційних обрядових пісень виконає саме Павло Зібров. Утім, публіка побачить результати роботи на знімальному майданчику аж за чотири місяці.

“Готуємо сани з літа! Щиро радію можливості долучитись до проєкту “Територія Різдва”. Це буде потужно, святково та красиво! Шануймо традиції!”, — написав Зібров у дописі в Instagram.

Скільки коштують вуса Зіброва?

Павло Зібров називає свої вуса брендом. В інтерв’ю для “Єдиного марафону” співак розповів, скільки ж цей бренд коштує. Артист запевняє: може збрити вуса, але зробить це за гроші. Свою “рослинність” на обличчі Зібров оцінив у мільйон доларів.

Добрі справи Павла Зіброва

Крім вшанування традицій та запису телепрограм, у липні Зібров долучився до добрих справ. Співак віддав належне військовим та лікарям, організувавши кілька благодійних виступів. Також артист виступив у інклюзивному літньому таборі для дітей та записав відео з перекладом на мову жестів своєї пісні “День народження”. У цьому Павлові Зіброву допомогла перекладачка Ольга Буназів.

Павло Зібров розповів, як готується до Різдва у серпні
Павло Зібров розповів, як готується до Різдва у серпні

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.