“4-й раз набряк Квінке”: акторка “Дизель шоу” Яна Глущенко опинилася в лікарні серед людей в білих халатах

Акторку "Дизель шоу" ледь врятували від алергічної реакції, викликаної вживанням морепродуктів. Яна Глущенко знала, що має алергію, але знехтувала можливими наслідками.

Більшість людей іноді грішать тим, що зловживають смачною їжею. Зазвичай, в таких випадках ми виправдовуємо себе фразами “від одного шматочка нічого не буде”, або “спробую і це, сьогодні ж свято”. Схильні до такої поведінки і зірки. Утім, одна справа, коли мова про фігуру, а інша — коли йдеться про здоров’я, або навіть життя.

Так, шматочок риби та креветки ледь не спричинили летальних наслідків для Яни Глущенко, української комікеси, яка виступає у “Дизель шоу”. Акторка має алергію на морепродукти, утім вона вирішила, що якщо спробує небагато, то нічого не буде.

У результаті в Глущенко почався набряк Квінке і її довелося госпіталізувати. Це вже вчетверте акторку рятують від смертельної небезпеки.

Про небезпечну пригоду Яна Глущенко розповіла своїм підписникам, виклавши сторіз в Instagram. Акторка підписала фото з лікарні так:

“А як ви проводите вечір? У мене, наприклад, вже четвертий набряк Квінке. Уже 38 років, а мізків все ще не додалося. Я маю алергію на морепродукти. Їсти їх категорично заборонено. Утім, я чомусь вирішила, що мені можна скуштувати п’ять креветок і рибку”.

Акторка “Дизель шоу” наїлася креветок і потрапила в лікарню

Зараз з артисткою все добре, утім набряк сходитиме ще кілька днів.

Яна Глущенко вже неодноразово потрапляла у стрічку новин з повідомленнями про загрозу її здоров’ю чи життю. Наприклад, у 2018 році вона постраждала під час дорожньо-транспортної пригоди, в яку потрапив автобус з акторами “Дизель шоу”.

Також наприкінці минулого року Глущенко “поховали” російські журналісти. В мережі стала вірусною фейкова новина про загибель артистки. Тоді Яна відреагувала на повідомлення так:

“Нещодавно прочитала дуже цікаву новину про те, що я вже, ніби-то, тойво. Це неправда. Зі мною все добре, я жива-здорова. І не вірте фейковим новинам. Самі добре знаєте, хто їх поширює”.

Акторка “Дизель шоу” наїлася креветок і потрапила в лікарню

Перед новиною про Яну в мережі також поширювали фейк про загибель співака Віталія Козловського.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.