Від роботи і коні тойво: Арсен Мірзоян, Оля Полякова, Леся Нікітюк та інші українські зірки-трудоголіки

Деякі українські зірки встигають все - зніматися в шоу та виступати на концертах, Займатися благодійністю, доглядати за садом та проводити час з родиною.

Працювати сім днів на тиждень чи спати усього по кілька годин — це норма для багатьох селебрітіс. Мабуть, саме тому, через наполегливість і багато годин роботи, більшість з них стали популярними і змогли побудувати успішну кар’єру.

Оля Полякова

Серед найбільш працьовитих українських зірок можна виділити Олю Полякову. Співачка встигає записувати пісні, знімати власне шоу на YouTube, давати інтерв’ю, виступати та брати участь в житті доньок.

На вихідних Полякова теж не відсипається. За розкладом — спортзал. Нещодавно співачка зізналася, що їй вдалося схуднути на 8 кілограмів. Полякова вирішила допомогти привести фігуру до ладу й іншим. Саме тому на вихідних разом зі своїм тренером вона влаштувала безкоштовне тренування для всіх охочих.

Арсен Мірзоян

Крім заняття творчою діяльністю, Арсен Мірзоян є активним учасником волонтерського руху. Він закриває збори для українських захисників, закуповує автівки та обладнання, а також регулярно підтримує бойовий дух військових своїми піснями.

Наприклад, минулого тижня артист за один день встиг відіграти три концерти для захисників.

“Учора передали два позашляховики та встигли зіграти три концерти!” — написав Мірзоян в Instagram.

Оля Полякова, Арсен Мірзоян, Леся Нікітюк та інші зірки-трудоголіки
Оля Полякова, Арсен Мірзоян, Леся Нікітюк та інші зірки-трудоголіки

Леся Нікітюк

Напружені знімальні дні. Зйомки кількох серій програм за добу з гримуванням, зміною одягу, спортзалом та все це у літню спеку — такий нині графік у Лесі Нікітюк.

Нещодавно ведуча зізналася, що відновитися їй допомагають “ліниві дні”. Коли вона замикається в квартирі, не відповідає на дзвінки, ходить по дому в білизні, їсть та сидить в соцмережах чи переглядає відео.

Оля Полякова, Арсен Мірзоян, Леся Нікітюк та інші зірки-трудоголіки
Оля Полякова, Арсен Мірзоян, Леся Нікітюк та інші зірки-трудоголіки

Катя Осадча

Осадчу можна назвати справжнім символом трудоголізму українського шоубізнесу. Ведуча не лише продовжує працювати над кількома телевізійними шоу, а і є кураторкою кількох соціальних проєктів, зокрема того, що спрямований на пошук зниклих українців.

Ще Катя Осадча встигає виховувати дітей, доглядати за садом та багато читає.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.