“Відробляю 10 тисяч”: дочка Анастасії Заворотнюк за 2 місяці після її смерті від онко здивувала станом справ

З публікацій доньки Анастасії Заворотнюк в соцмережах можна побачити, що дівчина відновлюється після втрати матері. Анна активно заробляє в Instagram. Дізнайтеся, на чому саме.

Донька Анастасії Заворотнюк, 28-річна Анна Стрюкова, поступово відновлюється після того, як її мати у травні цього року пішла з життя через пухлину мозку. Вона підтримує і власну бабусю, маму Анастасії. Нещодавно Анна разом з нею їздила на малу батьківщину Заворотнюк в Нижньогородську область РФ. За словами дівчини, це трохи підбадьорило матір Анастасії після смерті доньки.

“Я рада, що після такого складного періоду ми знайшли в собі сили, щоб перезавантажитися. Моїй бабусі це особливо було потрібно”, — зазначає Стрюкова.

Сама ж Анна вже фактично зняла траур. Вона розміщує в соцмережах пости з повсякденного життя та заробляє гроші на рекламі в Instagram. Зокрема, вона рекламує всілякі курси та заняття для корегування фігури.

Анастасія Стрюкова й сама, з власної ініціативи, постійно публікує дописи та сторіз з розповідями про те, як тримає себе у формі.

Наприклад, днями вона розмістила фото з ситним обідом в ресторані, а після цього дівчина поділилася з підписниками історією з лісу, точніше — з парку. На фото містився підпис, який свідчив про те, що прогулянка — спосіб витратити калорії, які були “наїдені” під час обіду.

“Нехай мене пробачать всі, хто худне. Відпрацьовую. 10 тисяч кроків по парку пройдено”, — написала Анастасія Стрюкова в Instagram.

На чому заробляє донька Анастасії Заворотнюк після смерті матері
На чому заробляє донька Анастасії Заворотнюк після смерті матері

Нагадаємо, після народження третьої дитини у 2018 році в Анастасії Заворотнюк діагностували рак. У травні 2024 року акторка, яка найбільше запам’яталася глядачами за роллю няні в серіалі початку 2000-х, померла.

Анастасія була заміжня тричі. У першому шлюбі з німецьким підприємцем вона дітей не мала. Другим чоловіком акторки був Дмитро Крюков. У цьому шлюбі народилося двоє дітей — Анна та Майкл. Третій офіційний чоловік Заворотнюк — спортсмен Петро Чернишов. Вони одружились у 2008 році. В 2018 році у подружжя народилася донька Міла.

Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіла про знаки, які їй подає мама
Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіла про знаки, які їй подає мама

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.