“Я чекаю пропозиції”: Зібров готовий відмовитись від своєї “фішки” та збрити вуса – перестануть впізнавати

На що Павло Зібров готовим обміняти свої легендарні вуса? Артист виставив ціну, за яку має намір змінити імідж та позбавитися своєї фішки – чекає бізнесменів.

Легендарний український співак Павло Зібров завжди має свою родзинку, яку впізнає кожен українець – чорні вуса, які артист носить довгими роками та не змінює свого іміджу.

Проте зараз Павло Зібров заговорив про зміну іміджу і що планує позбавитися своїх легендарних вусів. Але все не так просто, для цього він шукає бізнесмена. Нащо?

Річ у тому, що Павло Миколайович активно бере участь у допомозі української армії та регулярно донатить на всілякі збори. Він постійно виступає з благодійними концертами та збирає на потреби захисників.

Павло Зібров розповів, що хоче збрити легендарні вуса
Павло Зібров розповів, що хоче збрити легендарні вуса

Зараз Павло Зібров поставив умови, що згоден збрити вуса за великий донат – на танк для збройних сил:

“Я чекаю пропозиції, коли хтось висуне свою кандидатуру – бізнесмени, компанії, ті, хто може задонатити на цілий танк”.

Як зазначає артист, одразу, як знайдеться хтось, хто зможе купити цілий танк, він збриє свої вуса. Така велика ціна за фішку Народного артиста.

Для артиста його чорні вуса дійсно мають велике значення, на останній день народження сім’я та друзі подарували артист торт, на якому були намальовані його знамениті вуса.

У Зіброва навіть є ціла пісня, присвячена ним: Вуса-бенд, в якій є слова “А я завжди ловив дівчат на вуса…А вуса це спокуса два в одному…Бо в мене вуса, а вуса бренд”.

Проте, це вже не перший раз, коли артист змінює свій імідж, 12 років тому Зібров позбавився своїх вусів, вже після 20 років на сцені. Тоді артист хотів шокувати публіку, але без вусів одразу не розумієш, що це той самий відомий співак.

Павло Зібров розповів, що хоче збрити легендарні вуса
Павло Зібров розповів, що хоче збрити легендарні вуса

Тоді це було спонтанне рішення Павла Миколайовича, лише щоб привернути увагу та трохи внести зміни у своє життя. Цьому послугував перегляд радянського фільму, після цього Зіброву прийшла думка в голову: “А чому б ні?”. Для цієї події співак підготував тоді навіть спеціальний естрадний костюм.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.